interviu

George Sampson: "Dansul strazii 2 este mai bun decat primul si sper ca oamenii sa vina sa-l vada, pentru ca vor fi surprinsi complet"


22/05/2012

Miscarile de dans nebune, muzica si pasiunea se intorc pe marile ecrane din Romania in continuarea filmului de succes, Street Dance, din 2010. Street Dance 2/Dansul strazii 2 promite sa fie si mai spectaculos decat primul, va fi tot 3D, iar fanii vor fi cuceriti de o poveste impresionanta despre lumea dansului. George Sampson, care a uluit pe toatea lumea in 2008, cand castiga concursul Britain's Got Talent, la doar 14 ani, se intoarce in film si ii va impresiona inca o data pe spectatori cu miscarile sale de dans din Street Dance 2.

Te-ai fi asteptat sa faci si partea a doua din Dansul stazii?

George Sampson: Sincer, niciodata nu m-am asteptat la asa ceva. Am fost onorat cand am primit oferta pentru ca filmul este mult mai spectaculos decat primul. Dar nu am crezut niciodata ca voi ajunge aici. Acum 5 ani nici nu visam la asa ceva.

Primul film a avut un succes neasteptat. A fost o supriza sau iti imaginai ca vei da lovitura?


George Sampson: A fost o supriza totala, pentru noi toti. Si sper ca si de aceasta data oamenii sa vina sa vada povestea, pentru ca este un film bun, la care am muncit enorm si vrem ca publicul sa vada asta.

Cat de multe repetitii exista la un astfel de film? Cate ore ai muncit pe zi pentru Dansul strazii 2?

George Sampson: Filmarile au durat 3 luni, dar 2luni inainte ne-am antrenat cam 12 ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Doar dansam, dansam, dansam... Din pacate, cativa dintre noi s-au imbolnavit si ne-a fost putin mai difcil in anumite momente.


Am inteles ca ai ramas surprins atunci cand ai aflat ca o sa dansezi...


George Sampson:
Da, pentru ca au venit la mine si mi-au zis ca il voi juca pe Ed si atat, nu voi dansa. Si chiar mi s-a parut usor. Au avut un atelier si casting unde au ales in Paris mai multi dansatori. M-au chemat acolo si mi-au spus sa ma implic, sa ii ajut si am ramas si cu dansul, nu doar cu jucatul personajului. Personal, a fost o bucurie imesna, chiar daca am muncit mai mult. Mai ales ca dansam cu zeii dansului pentru mine, nu mi-a venit sa cred ca voi face asta. Ii urmaream mereu pe Youtube asa ca a fost minunat sa dansez alaturi de ei.

Erai familiarizat cu o parte din echipa inainte de a incepe filmarile?

George Sampson: Intr-un fel da, adica eu ii cunosteam pe toti, stiam despre ei, doar ca ei nu ma stiau pe mine. Ii urmaream de ani de zile.Lilou, ce-l care il joace pe Ali in film este campion mondial la street dance, deci iti dai seama ce onoare a fost pentru mine...


Din 25 mai puteti vedea Street Dance 2/Dansul strazii 2 si la CinemaPRO.



Galerie foto

interviu