interviu

Harrison Ford: Sunt mandru ca nu am intarziat niciodata la filmarile pentru Paranoia, ca nu am ranit pe nimeni,ca mi-am facut treaba si ca mi-am lasat parul sa creasca iar


17/09/2013

De-a lungul carierei sale, Harrison Ford a devenit unul dintre cei mai apreciati actori, si aceasta intr-un mod popular, ai timpurilor noastre.Munca sa include peste 40 de filme, unsprezece dintre care au depasit fiecare pragul de o suta de milioane de dolari profitul.

Prin intermediul rolurilor sale in realizari cinematografice de un succes rasunator se numara trilogiile Star Wars si Indiana Jones, The Fugitive, Air Force One si Patriot Games, el a reusit sa reprezinte esenta eroului american pentru toti cei din toata lumea care sunt pasionati de filme. 
 
 
A sarit deja de 70 de ani si am putea crede ca prefera sa-si petreaca timpul cu familia, dar Harrison Ford revine constant in fata camerelor de luat vederi. Vineri  o sa-l vedem în Paranoia, un thriller din lumea spionajului industrial in care Ford lupta de parti diferite ale baricadei cu Gary Oldman.
 
 
Este incredibil sa te vedem interpretand un asemenea personaj.Cum te-ai pregatit pentru acest rol complex ,carismatic?
 
Harrison Ford: Totul a fost in scenariu de fapt. Relatia dintre mine si Gary Oldman este foarte bine structurata. Ceea ce au facut cu personajul este foarte clar,o poveste destul de simpta cu detalii care au fost placut de conturat. Nu am mai interpretat un astfel de personaj pana acum asa ca mi-a placut incredibil de mult.
 
 
Ne-au placut foarte mult ochelarii tai!
 
Harrison Ford: A, foarte bine, ma bucur.
 
 
Cum a fost sa lucrezi cu un tanar precum Liam. Ai vazut o parte din tine la interpretarea lui sau ceva similar?
 
 
Harrison Ford: Nu , il vad doar pe el, cu potentialul lui si cu tot ce are. Sper ca industria cinematografica sa dureze pentru ca el sa poata profita.A fost incredibil sa lucrez cu el .
 
 
Cred ca si pentru el a fost la fel de incredibil sa lucreze cu tine si cu Gary Oldman. Ati reusit usor sa stabiliti o legatura cu el ?
 
 
Harrison Ford: As vrea sa o fac sa sune complicat, dar nu s-a depus nici un efort in aceasta directie. Dupa cum am spus scenariul a fost bine scris asa ca totul a mers cu usurinta pentru noi.
 
 
Este ceva special cand filmezi pentru drame? Un sentiment diferit sau o intensitate mai profunda?
 
Harrison Ford: Este un fel de sport pentru actori,sunt niste scene pe care trebuie sa le "mestecam". Cred ca alegerea distributiei este de fapt cea care ofera reusita.
 
 
Privind in urma acum, dupa terminarea filmarilor, de ce esti mandru?
 
 
Harrison Ford: Sunt mandru ca nu am intarziat niciodata la filmarile pentru Paranoia, ca nu am ranit pe nimeni,ca mi-am facut treaba si ca mi-am lasat parul sa creasca iar.Chiar sunt foarte mandru ca mi-a crescut.
 
 
Multora le sta ridicol fara par insa tu ai scos un look impecabil.
 
 
Harrison Ford: Da, da. Mi-am taiat imitial doar o parte pentru "42" si nu a fost suficient timp sa creasca din nou, asa ca l-am tuns pe tot.
 

interviu