interviu

Henry Cavill: Nu cred ca este vorba de a te identifica cu eroul. Interpretand un erou nu inseamna ca trebuie sa fii unul pentru ca asta invinge scopul.


19/06/2013

Henry Cavill a devenit unul dintre cei mai cautati actori odata cu interpretarea rolului Superman in pelicula “Man of Steel”. Totul l-a luat prin surprindere pe cel care a fost descris de presa ca fiind “cel mai ghinionist actor”, imediat dupa ce a pierdut o  serie de roluri importante in favoarea altor staruri, inclusiv rolul din Twilight. Acum, Henry Cavill a acordat un interviu pentru Huffington Post in care vorbeste despre experienta “Man of Steel” si felul in care celebritatea i-a schimbat viata. 

 
Primirea rolului Superman din pelicula “Man of Steel” a venit ca o surpriza pentru simpaticul Henry Cavill care nu credea nici in ruptul capului ca el va fi alesul. Mai ales dupa ce a ratat sansa de a interpreta doua roluri iconice precum cel al lui James Bond in pelicula “Casino Royale” si cel al vampirului Edward Cullen in seria fenomen “Twilight”.
 
 
 
Henry, avand superputeri ,nimic nu s-au desfasurat in modul tipic. A fost greu sa iasa bine zborul?
 
 
 
Henry Cavill: Dupa cum iti poti da seama , e vorba de mult antrenament. Daca vorbim despre zbor,  s-a facut o macheta dupa partea din fata a corpului. Macheta era cumva legata in fata unui ecran care se misca conform indicatiilor lui Zack. Eu doar a trebuit sa-mi imaginez cum este sa zbori. Am avut parte de foarte mult ajutor din partea Zack. Deasemenea au fost si multe fire implicate (rade). Asta a fost cea mai amuzanta parte pentru mine pentru ca eram ridicat la 120 m si pur si simplu nu avem nici un pic de control, eram in mainile altor persoane.
 
 
Fara nici un fel de indoiala acesta este un personaj iconic. Te-ai simtit responsabil jucandu-l pe Superman? Ai gasit calea de a te identifica cu eroul?
 
 
Henry Cavill: In primul rand nu cred ca este vorba de a te identifica cu eroul. Interpretand un erou nu inseamna ca trebuie sa fii unul pentru ca asta invinge scopul. Responsabilitatea cu care vine este enorma asa ca am vrut sa ma asigur ca depun atat efort cat este necesar pentru a reprezenta eroul in  mod corespunzator. Asta s-a aplicat cel mai mult in sala de sport. Cand crezi ca nu mai poti ridica nici un kg , te gandesti:" Oh stai! Eu trebuie sa fiu SUperman.Sunt foarte multe persoane care conteaza pe mine". Gandirea aceasta m-a ajutat sa fac exercitii in plus pentru a ajunge sa interpretez corespunzator.
 
 
 
 
Clark Kent si-a petrecut intreaga existenta nefiind capabil de lupta, apoi brusc se afla intr-o situatie in care nu are de ales. Cum crezi ca se simte?
 
 
Henry Cavill: Ei bine , el se afla intr-o perioada in care poate pune in aplicare sfaturile primite de la Jor-El si se poate testa singur. Cand vine vorba de lupte in sine , nu este vorba de o alegere. 
 
 
Cum este sa interpretezi un personaj atat de cunoscut,eroul tuturor?
 
Henry Cavill: Cum este... este foarte distractiv.
 
 
Din ce material este confectionat costumul tau si cat dureaza sa il imbraci sau sa il dai jos?
 
Henry Cavill: Nu stiu din ce este confectionat, nu am nici o idee. Si dureaza intre 15 si 25 de minute,depinde.
 
 
Din 21 iunie puteti viziona "Man of steel:Eroul " si la CinemaPRO.
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu