interviu

Horatiu Malaele: "Funeralii fericite este un film cinic, ce spioneaza viata unui om jucandu-se cu noi de-a rasul-plansul"


5/06/2013

Actorul Horatiu Malaele se pregateste de lansarea peliculei "Funeralii fericite", un nou film din a carui distributie face parte si pentru care semneaza si regia."Funeralii fericite" nu este un simplu film amuzant, ci "o tragi-comedie, este o comedie trista", dupa cum a declarat actorul in cadrul unui interviu. Celebrul actor ne explica ce este special la noua sa pelicula si de ce va fi atras publicul de film.
 
 
"Funeralii fericite" este o comedie. Prind mai bine comediile la romani in comparatie cu alte genuri?
 
 
 
Horatiu Malaele : "Funeralii fericite" nu este o comedie. Este o drama amuzanta, este o tragi-comedie, este o comedie trista, este o ambarcatiune hohotitoare pe un ocean de lacrimi, este un film cinic, ce spioneaza viata unui om jucandu-se cu noi de-a rasul-plansul.
 
Fiecare film ramane in memoria unui spectator datorita unui detaliu specific. Ce este deosebit la "Funeralii fericite"?
 
 
Horatiu Malaele : Nu-mi dau seama ce detaliu remarcabil ar putea retine memoria privitorului si nici nu stiu daca e bine sa ramana cu un singur detaliu. Cred ca filmul nostru este o opera polisemica si merita mai multa atentie.
 
 
 
 
Arta pentru arta sau arta pentru bani? In ce moment trebuie sa refuze un actor o colaborare?
 
Horatiu Malaele :Arta fara bani te impinge in solutii extreme. Neliniste, sanatate degradata, ratacire... Nu poti visa daca mijloacele nu-ti permit. Nu exista decat doua solutii: sa nu faci nimic si sa dispari sau sa deschizi fara zgomot usa compromisului si sa incerci sa-ti faci treaba cat mai bine si, daca se poate, cat mai nevazut.
 
 
Filmul "Funeralii fericite" va fi lansat pe 7 iunie la CinemaPRO
 
 
 
Sursa: Ziare.com

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu