interviu

Hugh Jackman: Va fi a 7-a oara cand redevin Wolverine. Este un proiect pe care il simt aproape si sunt entuziasmat sa ma reintalnesc cu ceilalti actori in X-Men: Days of Future Past


21/05/2014

X-Men: Days of Future Past/X-Men: Viitorul este trecut are premiera pe 23 de mai si prilejuieste o reunire intre echipa de supereroi X-Men din prima trilogie, aparuta intre 2000 si 2006, si X-Men: First Class, premiera care s-a bucurat de atata succes in 2011. Regizorul acestul film, Matthew Vaughn, se intoarce doar ca producator, iar la regia seriei revine Bryan Singer, omul din spatele primelor doua parti si raspunzator, datorita succesului lor, de resuscitarea genului cu supereroi din ultimul deceniu.Days of Future Past e inspirat de una dintre cele mai populare serii de aventuri ale echipei X-Men, publicata in 1981. Autorii Chris Claremont, John Byrne si Terry Austin pornesc de la ideea unui viitor distopic, in care mutantii sunt obligati sa traiasca in lagare.

Personajul interpretat de Ellen Page in X-Men: The Last Stand, Kitty Pryde, are puterea de a-si trimite mesaje din viitorul nostru, iar grupul X-Men din trecut este avertizat ca un anumit eveniment din prezentul lor ar putea schimba soarta mutantilor o data pentru totdeauna.
 
Wolverine, mutantul cu ghiare de adamantiu,  se alatura si echipei de mutanti din sequelul X-Men: Days of Future Past. Va fi a 7-a oara cand intra in pielea acestui personaj, fapt care il entuziasmeaza peste masura.
 
 
 
Wolverine a fost mereu un personaj incredibil, insa de aceasta data revine exact la ceea ce stiam multumita lui Bryan Singer. Cum se intampla ca aceasta magie sa revina in X-Men: Viitorul e trecut?
 
Hugh Jackman:  Bryan Singer, o sa spun ca nu doar a inceput franciza X-Men , ci a lansat un adevarat gen de film. Pe langa langa faptul ca se stia ca o sa atraga si ca o sa fie actiune, el a dorit sa fie neaparat vorba despre ceva, ceva important care sa atinga oamenii si sa ii faca sa se gandeasca. Nu este dor un film de popcorn, lucreaza si la acel nivel, insa se poate conecta cu oamenii si consider ca asta e foarte important. El a avut acea viziune si curajul de a pune asta intr-un film. Deasemnea face niste alegeri minunate in privinta distributiei,si nu, nu este vorba despre mine, ci despre Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, sunt niste actori si oameni minunati.
 
Cum ai hotarat sa faci parte, din nou , din priectul X-Men?
 
 
Hugh Jackman: Am citit scenariul si a fost de-a dreptul fantastic. Datorez totul, intr-un fel, lui Bryan (regizorul). Primul film pe care l-am facut in America a fost X-Men. Wolverine este un personaj pe care mi-a placut sa-l interpretezi si nu imi vine sa cred ca (in X-Men: Days of Future Past) va fi a 7-a oara cand redevin Wolverine. Este un proiect pe care il simt aproape si sunt entuziasmat sa ma reintalnesc cu ceilalti actori. Nu vreau sa va spun prea multe, insa imi pare bine ca voi juca din nou alaturi de actori minunati si voi face cunostinta si cu fete noi.
 
 
Hugh Jackman va juca rolul lui Wolverine in "Days of Future Past , dar cum ramane cu “Apocalipse”? Exista sanse sa il vedem si acolo?
 
Hugh Jackman:  Exista sanse, da. Am trait momente frumoase cat timp am lucrat la film. Cred ca pentru mine si pentru personaj. Mie imi plac personaje din serii, imi place personajul meu, cred ca este important pentru personaj sa se miste in mai multe directii, nu doar pentru public ci si pentru mine ca actor, un lucru de care vreau sa fiu sigur.
 
 
Ai crezut ca acest rol o sa iti aduca atat de mult succes?
 
Hugh Jackman:  Nu, nu am crezut ca voi lucra atat timp, ma gandeam mereu daca voi avea un rol, orice rol, nu ma gandeam ca o sa fiu ales pentru un alt film cu Wolverine. Nimeni nu a stiu ca filmele vor avea succes. Stiti ca seria X-Men a aparut cand nu exista genul de filme facute exlusiv dupa benzi desenate. Era un gen de film inexistent la vremea aia. Imi aduc aminte ca mi-au spus cativa oameni: Ar trebui sa iti cauti urmatorul proiect, pana iese filmul asta. Pentru ca se vorbea in industrie ca filmul este prost, ca nu va avea succes. A avut succes, a fost o victorie surprinzatoare.
 
 
 
Stim ca la filmari te-ai ranit. A fost ceva grav?
 
Hugh Jackman: Da. Era vorba de o scena  de intensitate maxima si eu am insistat ca accesul in platou sa fie limitat. Am alergat intr-un colt al scenei… toate femeile din echipa de productie erau acolo. Am incercat sa imi acopar partile intime, dar m-am taiat pe partea din interior a coapsei. Din fericire, a fost vorba doar de coapsa. A fost ma mult jenant decat dureros.
 
 
Exista zvonuri ca iti doresti foarte mult ca personajul interpretat de tine , Wolverine, sa  fie alaturi de Razbunatori. Este adevarat?
 
 
Hugh Jackman: Mi-ar placea foarte mult ca   sa faca parte din echipa The Avengers. Pentru ca exista o serie de disfunctionalitati in cadrul acesteia si cred ca Wolverine ar fi perfect pentru a le indrepta. I-ar placea sa fie implicat. Fara indoiala ca i-ar placea sa il provoace pe Hulk la un moment dat. Aceste personaje dure, pline de furie trebuie sa se confrunte pana la urma. Ar fi de-a dreptul distractiv. Nu stiu cat de distractiv ar fi insa la filmari, mai ales pentru ca imi imaginez ca nu voi iesi prea bine la final. Dar, hei, Wolverine se poate vindeca( rade).
 
 
 
Din 23 mai il puteti vedea pe Hugh Jackman in X-Men: Viitorul este trecut 3D la CinemaPRO.
 
 
 

interviu