interviu

Jada Pinkett Smith: "In Madagascar 3, cei patru prieteni vor oferi cel mai tare show posibil, o sa se distreze si cei mici, si adultii"


11/06/2012

Cele mai traznite animalute revin pe marile ecrane pentru o noua aventura de proportii. Traversand de aceasta data Europa, personajele din "Madagascar 3: Fugariti prin Europa" decid sa puna in scena un spectacol de circ, pentru a-si plati drumul de intoarcere la New York. Filmul readuce pe marile ecrane personajele devenite celebre gratie primelor doua pelicule din serie - leul Alex (Ben Stiller), zebra Marty (Chris Rock), hipopotamul Gloria (Jada Pinkett Smith) si girafa Melman (David Schwimmer) -, insa spectatorii vor avea ocazia de a cunoaste si cateva personaje noi, precum capitanul Dubois (Frances McDormand), tigrul Vitaly (Bryan Cranston), foca Stefano (Martin Short) si tigrul Gia (Jessica Chastain). Jada Pinkett Smith o intruchipeaza pe a treia oara pe Gloria, dar nu s-a saturat nici acum de simpatica hipopotamita.


In al treilea film, tu esti impaciuitoarea intre baieti, Alex, Marty si Melman. Acum, ii veti cauta pe pinguinii care v-au abandonat...Jada Pinkett Smith: Da, in continuare incercam sa descoperim o cale pentru a scapa de zoo si de a ne pastra libertatea. Asa ca singura noastra solutie este ne alaturam unui grup de circ. Gloria o sa aiba parte de mult dans si spectatorii vo face cunostinta cu noi personaje, extrem de amuzante.Gloria ramane optimista si amuzanta, dar capata un simt al aventurii mult mai dezvoltat. Gloria e mamica grupului, intelegi? Ea este intotdeauna acolo pentru a impaca spiritele si a calma situatia. Simt ca ea este cea care tine grupul unit.Echipa voastra nebuna o sa dea peste cap complet circul, nu-i asa?


Jada Pinkett Smith: Eu cred ca le aduc o noua viata sub ochi. Vin cu noi idei, cu noi jocuri, dar aduc si suflet in numerele lor. Ei ii inspira pe toti din jur si vor crea cel mai tare show posibil, o sa vedeti.
Cum este sa fii in spatele unui microfon si sa generezi atatea emotii si ras?
Jada Pinkett Smith:
Ceea ce iubesc la filmele din aceasta serie este faptul ca pun accent mult pe lucrurile marunte, dar care conteaza enorm de mult. Sunt foarte amuzante, dar au ceva profund in ele. Nu conteaza ca esti adult sau copil, te regasesti aici si asta iti transmite o emotie puternica. Eu iubesc animatiile, mereu le-am iubit. Ca actor, iti ofera oportunitatea sa lucrezi cu toti muschii. Tot ce ai la indemana este vocea, ceea ce iti ofera o experienta unica. Dureaza putin pana te obisnuiesti, dar dupa 3 filme iti dai seama ca nu mai este nimci dificil.

Esti o mama exemplar. Te-a atras faptul ca publicul principal va fi cel tanar?Jada Pinkett Smith: Cred ca ce imi palce cel mai mult la filmele pentru copii sunt temele sofisticate spuse simplu si prin exemple simple. Le ofera copiilor un exercitiu de imaginatie care sa ii ajute sa se dezvolte.

Din 15 iunie puteti urmari "Madagascar 3: Fugariti prin Europa" si la CinemaPRO.

Galerie foto

interviu