interviu

Jesse Eisenberg: Ma simt vinovat de fiecare data cand fac un truc pentru ca inseli cu siguranta cel putin o persoana la final


12/06/2013

Dupa ce a jucat tot felul de personaje,cum ar fi Mark Zukerberg, vanator de zombie , un evreu ortodox, un tip care livreaza pizza si de multe ori rolul copilului cu probleme, acum,  in Now You See Me: Jaful perfect  ,Eisenberg are o alta provocare: va fi magician, intr-un rol ce se anunta a fi o alta mare performanta a actorului.  Filmul Now You See Me spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionisti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afaceristi corupti in timpul reprezentatiilor si isi rasplatesc publicul cu banii furati. Agentii FBI sunt pe urmele lor, insa iluzionistii sunt, surprinzator, mereu cu un pas inaintea legii.
 
Ce te-a facut sa vrei sa te implici in proiect?
 
 
EISENBERG: Am crezut ca este genial scenariul. Sunt atat de multe elemente cuprinse. Pentru mine ca si actor, este interesant de interpretat rolul unuia dintre cei mai buni magicieni din lume. In viata personala  sau pe scena, pentru un magician tot ce conteaza este sa fie in control tot timpul,sa isi planifice orice pana si comportamentul.Este un personaj interesant. Echipa alcatuita este absolut fantastica, sa am ocazia sa lucrez cu Morgan Freeman and Michael Caine, Woody Harrelson si Isla Fisher,  Dave Franco,  Mark Ruffalo,  Melanie Laurent; este cea mai buna echipa pe care ar fi putut sa o faca. Si povestea este interesanta, nu stiu cat de multe informatii se cunosc acum ,dar este ca o carte misterioasa in care te straduiesti sa iti dai seama cum fac acesti magicieni aceste trucuri elaborate si complicate si pe durata intregului film se leaga totul bucatica cu bucatica.
 
 
Cum ti-ai descrie personajul dincolo de magie? Ce fel de persoana este?
 
EISENBERG: Cred ca personajul meu se simte in elementul lui cand este pe scena. Si cand nu este pe scena se gandeste la momentele in care o sa fie. Am citit scenariul in timp ce aveam o piesa in New York si am putut cumva sa fac legatura intre mine si personaj.Cred ca este ideal sa se intample asa pentru a avea performante bune. Asa ca am facut acea piesa insa asteptam cu nerabdare acest proiect. Deci presupun ca asa este si cu personajul meu. Nu petrece nici o seara avand intalniri , prefera sa  iasa si sa faca trucuri pentru oameni.  Asta se si vede in primele scene din film.
 
 
Ai avut contact cu multi magicieni in timp ce te-ai pregatit pentru acest rol?
 
EISENBERG: Da, absolut.Au fost destul de multe dezbateri , daca se dezvaluim sau nu unele trucuri,insa ce fac acesti  magicieni este atat de unic incat nu se poate dezvalui prea mult.Morgan Freeman joaca rolul magicianului Debunker , care face si vinde DVD-uri in care elicideaza marile trucuri si nu este vazut atat de bine .In primul show pe care il avem in Paris jefuim o banca si ploua in sala cu bani si nu de poate dezvalui ceva pentru ca acest lucru nu s-a facut niciodata, nu s-a intamplat , asa ca suntem in siguranta (rade).
 
 
Intregul film a fost filmat in 60 de zile. Poti sa ne spui cum au decurs filmarile?
 
 
EISENBERG: Nu a fost atat de solicitant pentru mine , pentru ca filmul este practic facut intre magicieni si urmarirea lor de catre FBI,deci prin design am avut destul de mult timp. Dar echipa a lucrat foarte mult ,orele au trecut incredibil de usor. Am avut noroc cu  Louis Leterrier, ca regizor si Bobby Cohen care este producator. Au facut totul atat de usor pentru noi, ne-am simtit cu totii inclusi  si fericiti ca suntem acolo. Nu este de fiecare data asa cand filmezi,  deci orele au trecut chiar usor de data aceasta multumita acestui mediu.
 
 
 
 
 
 
Ai folosi trucurile invatate pentru a agata o tipe intr-un bar?
 
EISENBERG: Ma simt vinovat de fiecare data cand fac vreun truc pentru ca intr-un final inseli cu siguranta cel putin o persoana. Cand sunt cu David Kwong si el face trucuri remarc ca oamenii din jur nu vor sa stie ce se intampla, insa eu sunt doar la inceput si ma simt vinovat mai mereu .
 
 
 
 
Din 14 iunie puteti viziona Now you see me: Jaful perfect ,in  premiera , la CinemaPRO.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu