interviu

Jessica Biel: "Vreau sa iau o pauza de la actorie, dupa acest an o sa ma retrag o perioada din lumea filmului"


4/12/2012

Jessica Biel a avut un an stralucitor in 2012. Dupa ce a aparut in Total Recall, un SF spectaculos in care a jucat alaturi de Colin Farell, iar strainii au fost impresionati de transformarea ei pentru pelicula Hitchcock, spre sfarsit de an, actrita vine cu o poveste de viata emotionanta. Mereu in offside/Playing for keeps este o lectie de viata oferita de Gerard Butler si Jessica Biel. Actrita a vorbit despre cat de mult a solicitat-o emotional acest film, in care joaca rolul unei mame tinere singure, dar si de planurile ei de viitor.

Jessica Biel:

Ai avut un an incarcat cu foarte multe personaje diferite. Cum ai ales aceste proiecte si ce te-a atras la rolul Stacie?

Jessica Biel: Pentru mine Stacie e o femeie interesanta, complexa si curajoasa, care incearca sa ii ofere fiului ei un mediu cat mai stabil si sa ii ofere o viata, dupa ce ea a avut o experiente nefericita cu un barbat, care a fost dragostea vietii ei, insa lucrurile n-au mers. Ea face orice ca sa isi tina familia aproape.


Asa ca am cautat un mod de a ma regasi in ea. Ii va fi foarte greu sa se stapaneasca emotional cand acest barbat revine in viata ei. Dar va primi o lectie de viata importanta, viata este grea si ea trebuie sa infrunte acest lucru.



In film, esti pusa in niste situatii emotionale dificile pentru oricare dintre noi. Care au fost cele mai mari provocari la nivel psihic si emotional ca sa poti sa descoperi aceste stari?



Jessica Biel: In primul rand, a trebuit sa inteleg conexiunea dintre o mama si copilul ei. Nu am copii asa ca asta a fost cea mai mare provocare. Insa, regizoarea Gabriele Muccino imi explica complexitatea unei astfel de relatii.



Sunt multe comedii cu accente dramatice despre familie lansate in fiecare an. Care crezi ca este elementul care ii ofera un ton unic lui Playing for Keeps?

Jessica Biel: Acest film nu poate fi incadrat la un singur gen, are drama, comedie, dar si romantism. Cred ca publicul va iubi acest film pentru ca este realist si personajele nu sunt cool, sunt umane, deci au slabiciuni. Mi s-a parut emotionant cum incearca toate personajele sa se regaseasca si sa isi duca vietile mai departe, indiferent de greutati.


Dupa un an atat de incarcat, ce planuri de viitor ai?

Jessica Biel: E placut sa ai un moment de respiro. Asa ca am decis sa iau o pauza sa petrec alaturi de cei dragi.

Din 7 decembrie, puteti urmari Mereu in offside in CinemPRO.

interviu