interviu

Johnny Depp: Cred ca Tonto se simte pe picior de egalitate cu Capitanul Jack. Pentru mine e ca un alt Jack


2/07/2013

De vineri il putem vedea pe Johnny Depp din nou dezlantuit intr-unul din rolurile sale speciale, cand Legenda calaretului singuratic se lanseaza in cinematografe. Gore Verbinski, cunoscut pentru filmele Piratii din Caraibe, ii aduce pe Depp in rolul lui Tonto, aghiotantul amerindian si dotat cu puteri iesite din comun al lui John Reid (Armie Hammer), cel ce va deveni legendarul calaret singuratic.

Legenda Calaretului Singuratic  va fi o aventura nebuna, din care nu lipsesc comedia si cascadoriile spectaculoase, avand in vedere ca proiectul este de fapt o reuniune a echipei care a facut primele trei filme Piratii din Caraibe: regizorul Verbinski, producatorul Bruckheimer, scenaristii Rossio si Elliott, si, desigur, Depp. Avand in vedere bugetul, se presupune ca Lone Ranger va fi o scara larga de actiune-aventura in acelasi sens ca si trilogia Piratii din Caraibe.
 
 
 
Cum ai abordat acest nou personaj a lui Tonto si modul in care acesta nu este unul conventional?
 
 
Johnny Depp: L-am privit ca ca o vulpe ,cu un stoicism  incredibil ,care refuza sa se lase ceva sa ii stea in cale.
 
 
 
Acum la Hollywood deja este o legenda Jack Sparrow si modul in care a fost interpretat acest personaj de tine. Ai un as in maneca si pentru Tonto?
 
 
Johnny Depp: Imi place la fel de mult acest personaj. Bine, am venit cu Jack in cap la filmari, insa am ajuns la ceva total diferit intr-un final si cred ca Tonto se simte pe picior de egalitate cu Capitanul Jack. Pentru mine e ca un alt Jack ( rade)
 
 
Exista si un element romantic in poveste? 
 
Johnny Depp: Nu pentru Tonto (rade)
 
 
 
Ce ne poti spune despre machiajul lui Tonto?
 
 
Johnny Depp: Am vazut de fapt o pictura de un artist pe nume Kirby Sattler, si m-am uitat la fata acestui razboinic si mi-am zis: Asta e! Dungile pe fata si peste ochi ... mi se parea ca ai putea vedea de aproape pe sectiuni separate ale individului, daca intelegi ce vreau sa spun.
 
 
 
Ei bine, nu chiar ... sectiuni separate ale individului?
 
Johnny Depp: Liniile de vopsea de e fata lui Tonto  le-am privit  ca o sectiune a vietii emotionale a omului.
 
 
Din 5 iulie puteti viziona Legenda Calaretului Singuratic  la CinemaPRO.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu