interviu

Joseph Gordon-Levitt, despre rolul din Sin City: Am ucis pentru ea


22/08/2014


Actorul interpreteaza in sequel un personaj nou din universul Sin City.
 


Frank Miller si Robert Rodriguez readuc pe marile ecrane spre sfarsitul anului continuarea lui Sin City, thriller-ul politist neo-noir considerat unul dintre succesele incontestabile ale lui 2005. Unul dintre actorii nou adaugati distributiei, Joseph Gordon-Levitt, a vorbit despre experienta lucrului la acest sequel.

Iata ce a raspuns Gordon-Levitt, chestionat in turneul de promovare al debutului sau regizoral, Don Jon's Addiction, intrebarilor celor de la CominSoon.com. Actorul il interpreteaza in film pe Jonny, un personaj nou in universul Sin City, ce va aparea in segmentul intitulat ”The Long Bad Night”.

”A fost de-a dreptul interesant. Au vrut sa faca un film pe care fanii benzilor desenate sa il indrageasca dar care sa le si aduca ceva nou si neasteptat, asa ca au mai adaugat o poveste, cea in care apar si eu”.

”M-am simtit grozav in rol, mi-a placut sa lucrez la acest film. In plus, sunt de multa vreme un fan al filmelor lui Robert Rodriguez, un tip plin de creativitate”.

Chiar daca personajul sau si partea sa de poveste sunt nou introduse in franciza, actorul a mentionat si cativa actori din primul film care isi vor face aparitia in The Long Bad Night. ”Bruce Willis, Mickey Rourke si eu, plus Jessica Alba, avem o scena impreuna. Am fost nemaipomenit de entuziasmat”, a spus Gordon-Levitt.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu