interviu

Kirsten Dunst: "M-am nascut sa devin actrita. Intotdeauna mi s-a parut naturala actoria si nu cred ca as fi ales altceva in viata"


30/10/2012

Kirsten Dunst revine in atentia fanilor cu un film neobisnuit, dar deosebit. Dupa ce anul trecut era premiata la Cannes pentru interpretarea ei din Melancholia, actrita aduce pe marile ecrane o poveste de dragoste impresionanta, ai caror protagonisti fac parte din doua lumi. Drama romantica SF Upside Down/Intre doua lumi este povestea lui Eve (Kirsten Dunst) si a lui Adam (Jim Sturgess) doi tineri care traiesc in doua lumi paralele situate una deasupra celeilalte si unde totul functioneaza in oglinda. Lumea de deasupra este o planeta a bogatiei si a luxului, in timp ce jos se afla un taram al celor mai putin favorizati. Adam care se indragosteste in copilarie de Eve va fi in stare de orice pentru a o recupera pe aceasta desi sunt despartiti de regulile opuse din cele doua lumi. Frumoasa actrita de 30 de ani face echipa cu Jim Sturgess pentru Upside Down/Intre doua lumi, despre care spune ca este seamana cu celebrul film Brazil, doar ca este mai accesibil si mai emotionant.

Kirsten Dunst:Ce te-a atras cel mai mult la acest film?


Kirsten Dunst:
Upisde Down este o poveste de dragoste atipica dar hipnotizanta. Este ciudata si fermecatoare. Scenariul mi s-a parut unul dintre cele mai originale din cate am citit.


Cum a fost colaborarea cu regizorul Juan Solanas?


Kirsten Dunst:
Ne-am cunoscut la Cannes, el a castigat premiul pentru scurtmetrajul The Man Without a Head". El are un stil unic de a anima lucrurile si de aduce viata intr-o poveste, iar asta m-a incantat cel mai mult la el.


Cum ai descrie Upside Down?

Kirsten Dunst: Poate fi o alegorie a vietii, dar cel mai bine l-as descrie ca un Brazil mult mai accesibil. Filmul lui Terry Gilliam din 1985 m-a impresionat si cred ca Juan Solanas se apropie mult ca idee si concept de acel film.

Anul trecut ai triumfat la Cannes si ai fost premiata pentru cea mai buna actrita cu rolul din Melancholia. Iti imaginezi cum ar fi aratat viata ta daca nu erai actrita?


Kirsten Dunst:
Nu cred ca aveam alternativa. Mama a simtit inca de cand m-am nascut ca destinul meu este sa devin actrita. Lumea ii spunea cand eram copil cat de plina de viata sunt si vesela. Iar ea si-a imaginat mereu ca voi deveni actrita.

Ai devenit actrita inca de la o varsta frageda. Cum te-a afectat acest lucru?


Kirsten Dunst
: Am fost un copil foarte extrovertit. Mi s-a parut naturala actoria, dar niciodata n-am avut pretentii de diva.

Tu insati ai suferit de depresie, te-a ajutat aceasta experienta in rolul din Melancholia?

Kirsten Dunst
: Intotdeauna am fost dura cu mine insami, dar acum mi-am revenit si vad lucrurile intr-o maniera pozitiva. Experientele din trecut mereu m-au ajutat in actorie si cred ca la fel a fost si la Melancholia.

Din 2 noiembrie puteti urmari Upside Down/Intre doua lumi si la CinemaPRO.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu