interviu

Lily Collins: Toata povestea se bazeaza pe trairile si emotiile personajelor. Asta se vede atat in felul cum e scrisa cartea, cat si in regia filmului.


4/09/2013

Misterul, actiunea si romantismul sunt perfect completate de o distributie de actori tineri si foarte talentati ca Lily Collins, Jamie Campbell Bower si Jonathan Rhys Meyers. Filmul reda o poveste grandioasa care strabate secole si continente, inspirata de celebrul roman omonim pentru adolescenti al Cassandrei Clare. In instrumente Mortale Orasul Oaselor,Lily Collins interpreteaza rolul Clarissei Fray, o adolescenta obisnuita  care descopera o lume ascunsa cu un destin extraordinar.

Ce ne poti spune despre filmul Instrumente Mortale:Orasul Oaselor?


Lily Collins: Sunt un mare fan al seriei Instrumente Mortale ,ale Cassandrei Clare.Fiind deja un fan iti dai seama ca faptul ca am prins chiar rolul principal a fost chiar incredibil.Fanii au avut o reactie chiar foarte buna la ideea de a interpreta acest rol. La fel ca in Twilight sau Harry Potter , cand citesti o serie de carti ,in capul tau deja ai viziunea personajului asa ca exista asteptari foarte mari atunci cand cartea prinde viata.Ai spus ca esti fan al seriei. Ai citit toate cartile inainte de a primi acest rol?Lily Collins: Am citit intial prima carte si apoi am auzit ca o sa fie si ecranizarea asa ca am inceput sa intreb "Cine este implicat?" ,"Cum pot avea si eu auditie?" . Ulterior am continuat sa citesc seria.Dupa ce am terminat eu de citit a citit cartile si mama mea,este un mare fan al acestui gen de carti.Ce te-a atras la personajul Clarei?


Lily Collins:  Sunt foarte apropiata de mama mea si o sa fiu mereu.Asa ca faptul ca si ea era apropiata de mama sa a contat foarte mult in calatoria ce avea urmeze in prima parte. faptul ca nimic nu o definea, nici dragoste si nici lumea noua pe care avea sa o descopere. Ea este doar Clary, Clary care incearca sa se defineasca si in lumea nou descoperita exact cum ar face orice alta fata normala. Ea propulseaza povestea inainte si am considerat ca este foarte important acest aspect pentru personaj ,dar si foarte interesant de interpretat .La inceputul filmului, Clary Fray este doar o tanara obisnuita din Brooklyn. insa atunci cand mama ei dispare, fata va fi nevoita sa infrunte fortele intunecate. Astfel, devine o eroina a zilelor noastre cu responsabilitati si puteri pe care inca nu le intelege. Toata povestea se bazeaza pe trairile si emotiile personajelor. Asta se vede atat in felul cum e scrisa cartea, cat si in regia filmului.Pe durata filmul Clary are 15 - 16 ani .A fost greu de interpretat ?


Lily Collins: Da,am imbatranit pe durata filmului totusi. Nu s-a mentionat niciodata varsta, insa presupunem ca 18, deci nu a fost o problema.Instrumente Mortale: Orasul Oaselor o arata in centrul actiunii pe adolescenta Clary Fray (Lily Collins), care descopera ca este descendenta Vanatorilor de umbre. Clanul mistic al tinerilor razboinici pe jumatate ingeri, din care face si ea parte acum, incearca sa protejeze lumea de demoni. Dupa disparitia mamei sale (Lena Headey), Clary este cooptata si antrenata pentru lupta de un grup de astfel de vanatori care ii arata o alta fata a New Yorkului, numita Downworld, un oras dominat de varcolaci, demoni, vampiri si alti monstri.


Din 6 septembrie , nu rata Instrumente Mortale:Orasul Oaselor , in premiera la CinemaPRO.
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu