interviu

Liviu Varciu: "Nu cumva sa va prind ca atunci cand stati in cinema va ridicati sa va duceti la baie ca va taie... Nu va taie nimic! Pentru ca joc 2 secunde, iar daca ma pierdeti, cu mine ati incheiat-o!"


21/11/2012

Liviu Varciu a primit mai devreme cadoul de Craciun, in rolul lui Nicu, agentul Loto care crede ca a fost lovit de noroc si ca a dat peste o ocazie grozava de a se imbogati rapid. Alaturi de restul distributiei Ho Ho Ho 2: O loterie de familie, Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Gheorghe Visu, Patricia Poslusnic, Dana Rogoz, Mirela Oprisor, Liviu ne-a facut cateva destainuiri legate de rolul sau din comedia de familie care va rula la CinemaPRO in perioada 23-29 noiembrie.

Liviu Varciu:

 

Cum ti se pare ideea de a juca intr-un film de Craciun?

Mi se pare geniala ideea si nu numai asta. Mi se pare geniala ideea mea sa vin sa joc in acest film de lungmetraj. Visul meu a fost sa joc intr-un lungmetraj si, lipsit de orice modestie, spun ca am reusit, pentru ca tot ce mi-am pus in cap am reusit in viata asta. Dumnezeu ma iubeste si mi-a facut un cadou! Asa ca uite, de Craciun joc intr-un film de lungmetraj.

Ce rol joci?

Mic. Uite, ma intristezi. Lasa-ma, nu ma mai intrista! Un rol mic, dar un actor mare poate sa joace un rol mic, sa-l faca foarte mare. Sa joci foarte bine.

Spune-mi despre personajul tau.

Rolul meu e un tip care lucreaza intr-o agentie Loto. La un moment dat, vine o pustoaica foarte draguta care spune ca a luat biletul castigator, eu ii spun ca n-o cred, bineinteles, ca e un copil. Cand imi arata biletul…reflectoarele, lumina, sufletul… incepe inima sa bata, te doare splina, aoleu! Cum fac sa pun mana pe bilet?! Dar fetita e mai desteapta decat… personajul meu, nu decat mine, eu joc un rol. Adica nu e Liviu Varciu ala din Loto. E un personaj, il cheama Nicu. Prieten cu Catalin Radu Tanase, ca i-a luat si un interviu pe PRO TV. Si fetita fuge atunci. E un rol foarte misto si ideea in sine, ca Jesus, regizorul, e super funny si super profi si-ti explica foarte bine, se pune in situatii, iar atunci actorul - actorii, in general - sunt mult mai bine intentionati. Eu nu-s actor, asa ca…

MESAJ pentru spectatori

Sa nu cumva sa va prind ca nu veniti la Ho Ho Ho 2: O loterie de familie pentru ca eu joc in acest film. Si sa nu cumva sa va prind ca atunci cand stati in cinema va ridicati sa va duceti la baie ca va taie... Nu va taie nimic! Pentru ca joc 2 secunde, iar daca ma pierdeti, cu mine ati incheiat-o!

Va pup, va astept la film!

interviu