interviu

Michael Fassbender: A fost destul de dificil sa filmez scenele de sex cu Penelope Cruz din Avocatul pentru ca sotul ei era acolo, pe platourile de filmare


13/11/2013

Avocatul se previzioneaza a fi un alt film de actiune cu personaje periculoase si cinice interpretate de actori celebri care si-au construit faima pe acesta nisa a filmului american.

Un avocat, (Michael Fassbender), intra in afarceri riscate, cu personaje periculoase, dupa ce imprumuta de la acestea o suma de bani, pentru a investi intr-o operatiune ce implica distributia unei cantitati mare  de droguri.Regizorul care a lucrat la “The Counselor” este Ridley Scott, maestrul incontestabil ale unor filme ca: Prometeus (2012), American Ganster (2007), Blade Runner (1982), Alien (1979). Fara presupuneri sau alte previzuni exagerate, numele regizorului american aduce, din start, o echipa de actori cunoscuti, o garantie ca filmul va fi un succes real.
Michael Fassbender (36) este, in opinia criticilor de film, unul dintre favoritii din acest an pentru Oscar, actorul impresionând cu rolurile din filmele The Counselor si 12 Years A Slave.
 
Cum au decurs filmarile?
 
Michael Fassbender: A fost destul de dificil sa filmez scenele de sex cu Penelope Cruz pentru ca sotul ei era acolo, pe platourile de filmare. Genul acesta de scene sunt mereu inconfortabile pentru actori asa ca nu reprezinta o amenintare pentru Javier, care sunt sigur ca are un mariaj solid. Este delicat asa ca trebuie sa te asiguri ca persoana cu care filmezi acele scene nu se simte incorfotabil si nu simte ca profiti in vreun fel de ea. Oricum am mult respect pentru amandoi, Penelope si Javier.  
 
 
Avocatul este mereu imbracat impecabil si toate aspectele sunt bine puse la punct.Tu cum ti-ai descrie stilul?
 
 
Michael Fassbender: Trebuie sa recunosc ca sunt destul de ignorant cand vine vorba de moda. Imi plac costumele foarte mult, dar deasemenea imbracamintea comoda. Am si cativa designeri preferati de la care am prins, spun eu, simtul modei cat de cat.
 
 
Muncesti foarte mult in ultima vreme,ai foarte multe proiecte in care te implici. Te-ai gandit sa incetinesti sau sa iei o pauza?
 
Michael Fassbender: Am avut o pauza, mi-am incarcat bateriile si m-am intors apoi la munca.Simt ca am acum suficienta energie pentru fiecare proiect. Cred ca exista oricum momente in care esti genial, apoi cand te straduiesti pentru a face un lucru sa it iasa bine si deasemenea sunt momente in care nu mai poti efectiv. dar acum sunt foarte bine.
 
 
In Avocatul au fost destul de multe scene in care ai plans.
 
Michael Fassbender: Nu a fost chiar intentia mea sa "bocesc" in scena filmata in masina, pur si simplu s-a intamplat. Nici nu m-am gandit ca poate a fost prea mult si cu siguranta mi-a fost frica sa nu fie necesar sa repetam scena.
 
 
Esti un individ emotional si in viata de zi cu zi?
 
Michael Fassbender: Da, sunt destul de emotional.
 
 
Poti sa ne vorbesti despre contrastul dintre opulenta si saracie din Avocatul?
 
Michael Fassbender: Sunt constient de capitalism inca de cand eram copil, de binele material, de faptul ca se vand obiecte de valoare si tot asa . Trebuie acumulate astfel de informatii din timp astfel incat poti respecta si accepta anumite lucruri si intr-un final sa poti fi fericit. Exact asta se intampla si in Avocatul, sunt anumite lucruri de care el are nevoie pentru a se simti implinit. Faptul ca se imbraca intr-un fel sau ca este atat de confortabil cand merge in Bentley-ul sau.
 
 
Si mai este si diamantul pentru Penelope.
 
Michael Fassbender: Trebuia sa fie o piatra mare pentru ca el incerca sa ii arate ca este capabil sa inteleaga toate aspectele.In realitate eu nu cred ca este capabil, el incearca sa fie ceva ce nu este. Daca el s-ar concentra asupra ei la un nivel normal, fara lucrurile materiale, situatia era alta.
 
 
 
 
Lista actorilor continua cu actrita Cameron Diaz, Javier Bardem, inamicul lui James Bond din ultimul film: Coordonata Skyfall, Bruno Ganz, si cel mai asteptat dintre toti, Brad Pitt.
 
“The Counselor” este doar o alta versiune cinematografica a visului american adnotat. Nu conteaza ce faci ca sa te imbogatesti, pentru ca, aici, este tara tuturor posibilitatilor.Din 15 noiembrie, Avocatul poate fi vizionat si la CinemaPRO.

interviu