interviu

Mila Kunis: "Nu o sa fiu actrita toata viata, la un moment dat o sa renunt"


5/03/2013

Mila Kunis se pregateste sa se transforme intr-o vrajitoare in super productia celor de la Disney, Oz: The Great and Powerful. Actrita de 29 de ani se considera extrem de norocoasa ca a luat parte la acest film, care spune povestea tanarului Vrajitor, inainte ca Dorothy sa ajunga pe taramul fermecat. James Franco, Mila Kunis, Michelle Williams si Rachel Weisz ii poarta pe fani intr-un univers fascinant si spectaculos in 3D. Kunis spune insa ca nu vrea sa fie actrita toata viata si ca s-ar putea retrage destul de repede din lumea filmului.
 


Ce te-a atras cel mai mult la acest film?

Mila Kunis: Originalul film Vrajitorul din OZ, din 1939, este filmul care mi-a schimbat viata. Este magic, superb si plin de caldura, la fel ca si cartea. Asa ca nu puteam rata ocazia de a intra in aceasta lume fascinanta".


Cum au fost filmarile?

Mila Kunis: Eu am filmat spre finalul perioadei, intai au filmat Michelle si Rachel, asa ca am fost cam singurica pentru ca nu am apucat sa stau foarte mult cu ele.

 

La un moment dat te transformi intr-o vrajitoare. Cat de mult stateai la machiaj?

Mila Kunis: Am stat 8 ore pe zi la machiaj. Au fost doua piese mari prostetice. Apoi eram data cu un spray pe corp, care se lipea de toata pielea. Sa il dai jos era dureros, imi lasa urme si iti distruge pielea substanta respectiva. A durat 2 luni pana cand pielea mea si-a revenit.

 

Cum a fost sa lucrezi cu regizorul Sam Raimi?

Mila Kunis: Este un om fantastic. Este unul dintre cei mai amuzanti, sufletisti oameni pe care i-am cunoscut in viata mea. A fost o placere sa lucrez cu el.

 

Cum te-ai descurcat cu ecranul verde? Este o provocare pentru un actor sa joace in astfel de conditii?
 

Mila Kunis: Eu am fost surprinsa sa vad amploarea decorurilor si a ecranelor. Insa, asta e singura diferenta intre un film independent si un film cu buget mare: decorurile. Erau incredibil de bine realizate, in detaliu. Nu era asa greu, pentru ca tot ce iti imaginai, era de fapt in fata ochilor tai.



Ce planuri de viitor ai? Esti inca tanara si ai deja o cariera stralucita...


Mila Kunis: Nu stiu cat va mai dura. La un moment dat, vrei o familie. Realistic vorbind, vrei o cariera sau o viata? Uneori poti sa gasesti si o cale de mijloc, insa in industria asta e ceva rar. Adevarul e ca nu pot sa fac asta toata viata mea.
 


Din 8 martie puteti urmari Oz: The Great and Powerful si la CinemaPRO.

interviu