interviu

Motivul induiosator pentru care Chris Pratt a furat costumul sau din "Gardienii galaxiei"


7/08/2014


Chris Pratt este oficial noul supererou al cinefililor si nu doar datorita celui mai recent rol al sau, din filmul "Gardienii galaxiei".
 Intr-un interviu pentru Panzer TV, Pratt a dovedit ca nu este doar un erou pe marele ecran, explicand de ce a luat acasa costumul personajului sau.

Actorul s-a gandit ca, daca filmul este un succes, iar el este privit ca un supererou, ar putea merge in vizita la spitalele de copii, costumat precum aventurierul interstelar Peter Quill.
"Am furat jacheta si alte cateva piese vestimentare astfel incat, daca filmul devine blockbuster, pot urma exemplu altor actori si merge in vizita la copii", a spus Chris Pratt.

"Daca se dovedeste un succes mare de box office, in sensul in care sa insemna ceva pentru pustii bolnavi, ma duc la ei negresit".

"Cred ca ar fi grozav. I-ar da un adevarat sens acestui film, nu-i asa? Pentru ca, la ora actuala, <Gardienii galaxiei> inseamna pentru mine notorietate, o multime de contracte pentru viitor, turnee de presa si toata efervescenta asta. Dar nimic din toate acestea nu inseamna ceva. Cel mai tare lucru ar fi ca fiul meu sa ma vada in acest rol si ca, poate, as putea influenta intr-un sens pozitiv copiii", a declarat actorul de 35 de ani.

Chris Pratt este casatorit cu actrita Anna Faris si impreuna au un baietel, Jack, nascut in august 2012.
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu