interviu

Ray Romano: "Au trecut 10 ani de la primul film, dar nici eu, nici fanii nu ne-am saturat de Ice Age. Aventurile vor fi extraordinare in al patrulea film"


3/07/2012

Sid, Diego si Manny, trio-ul formidabil, revine pe marile ecrane in Ice Age: Continental Drift, al patrulea film din seria de animatii care a innebunit planeta. FIlmul este regizat de de Steve Martino si Mike Thurmeier si aduce pe marile ecrane unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei - Manny ,Diego si Sid - pornesc in cea mai mare aventura a lor dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent. Distributiei clasice formata din Ray Romano, Denis Leary si John Leguizamo li s-au alaturat nume ca Jennifer Lopze, Nicki Minaj sau Peter Dinklage. Dupa 10 ani in care i-a dat viata mamutului Manny, Ray Romano inca iubeste personjaul sau si abia astepta sa isi imprumute vocea pentru inca o aventura de proportii.

Ray Romano:


Primul film Ice Age s-a lansat acum un deceniu, cat de usor iti este sa intri in pielea mamutului Manny?


Ray Romano: Sincer, acum imi ia cateva minute sa ma obisnuiesc cu el. Am o replica pe care o folosesc ca mantra, pe care o spun inainte ca sa imi intru in personaj. Este una din replicile spuse la inceputul filmului, cand Sid incearca sa-l convinga pe Manny sa mearga undeva nu vrea. Si imi imaginez fata lui Sid. De atatia ani, am reusit sa deosebesc vocea mea de cea a lui Manny, oamenii cred ca ma prostesc ca sa fac vocea respectiva, dar in timp am ajuns sa cred ca e doar a lui. Manny este o parte din mine.


Ce surprize aduce noul film?


Ray Romano
: Al patrulea film se va concentra mai mult pe Peaches, fetita care acum a crescut si este adolescenta. Asa ca Manny are multe de infruntat cu fiica sa adolescenta. Stim cu totii cat de greu le este tatilor in aceasta perioada. Dar nu vor lipsi nici aventurile la maxim.

Iti vine sa crezi ca ati ajuns la al patrulea film, te asteptai la un astfel de succes?


Ray Romano
: Nici dupa 10 ani nu imi vine sa cred cat de multi fani exista si cat de populara este seria. Am acceptat sa fac urmatoarele filme pentru ca stiam ca exista poveste, scenariile m-au convins si m-au cucerit. Si am crezut ca si fanii vor fi fermecati, plus ca sunt foarte bine construite personajele.


Si tu ai copii destul de mari, mai sunt atrasi de acest gen de filme?


Ray Romano
: Eu ca si Manny, sunt in situatia de a-mi vedea copiii crescand si stiu ce inseamna responsabilitatile de acest gen. Nici mie nu-mi vine sa cred. Dar da, inca se mai uita si cred ca asta e farmecul acestor filme, se adreaza oricarui gen de public, oricine se paote regasi in povestile din ICe Age si in personaje.

Din 6 iulie puteti urmari Ice Age: Continental Drift si la CinemaPRO.

interviu