interviu

Robert De Niro: Am revazut DVD-ul cu Nasul inainte de a filma Malavita: O familie criminala


9/10/2013

Robert De Niro   este unul dintre cei mai buni actori din toate timpurile. El continua sa joace roluri foarte diverse, de la cele dramatice, la cele de comedie. Recent, actorul a primit o a cincea nominalizare la Premiile Oscar pentru rolul secundar din filmul lui David O. Russell Scenariu pentru happy-end, unde joaca alaturi de  Jennifer Lawrence  si  Bradley Cooper.

Actorul face parte din distributia filmului regizat de Mark Steven Johnson, Killing Season care va fi lansat in 2014 si a dramei Motel, cu John Cusack  si  Dominic Purcell. Printre alte proiecte viitoare ale actorului se numara si comedia lui Jon Turteltaub Last Vegas, cu Morgan Freeman  si  Michael Douglas,  si  filmul regizat de David O. Russell  American Hustle, care ii mai are in distributie pe Jennifer Lawrence, Amy Adams  si  Christian Bale.
 
De Niro a intruchipat o gama foarte larga de personaje in productiile mai recente in care a jucat: drama Flynn, comedia romantia  De Anul Nou, thrillerul  Dincolo de limite, comedia O familie de cosmar, pelicula plina de mister Dincolo de intuneric, comedia  Nunta cu peripetii, drama Politist pe cont propriu, thrillerul psihologic Stone  si filmul de actiune Macete
 
Cel mai recent film al sau este Malavita: O familie criminala, in care De Niro interpreteaza rolul unui fost mafiot care impreuna cu familia sa se muta intr-un orasel linistit din Franta, in cadrul programului de protectie a martorilor, dupa ce acesta i-a turnat pe partenerii sai de afaceri.
 
 
Daca ar fi sa te intalnesti cu un personaj interpretat de tine dupa 30 de ani,sa zicem, ce personaj ar fi?
 
 
Robert De Niro: Noi de fapt chiar am facut o incercare sa vedem unde ar fi Travis Bicker ar fi, dar cumva nu a functionat.A fost  o idee fantastica si am fost teribili de incantati,dar din pacate nu s-a putut concretiza.
 
Iti mai aduci aminte ceva detalii despre ce anume s-a incercat?
 
 
Robert De Niro: Nu, a fost acum ceva timp. Ceea ce stiu este ca nu a fost acea sclipire de moment. Asta a fost atunci, nu se stie niciodata ce urmeaza.
 
Care crezi ca sunt elementele de baza intr-o comedie pentru a avea totusi si acea parte intunecata care prinde atat de bine?
 
 
 
Robert De Niro: Parte intunecata intr-o comedie? Pai toata lumea este interesata de partile intunecate, insa trebuie sa fie cumva conectat si umorul.
 
Ce crezi ca face o comedie-actiune sa devina un clasic?
 
Robert De Niro: Cred ca partea umana este cea care face diferenta si cea care conteaza,exact ca in Malavita: O familie criminala unde exista o baza, ceva real. Nu e vorba ca nu te poti abate de la scenariu, dar chiar si in baza scenariului poti spune ca este complet.
 
 
Voi toti,Martin Scorcese si Luc Bresson sunteti un fel de familie de la Hollywood.Putem presupune ca Hollywood-ul are mafia lui proprie si prinde bine pentru industria cinematografica?
 
Robert De Niro: Da, este un grup care petrece foarte mult timp impreuna ,lucreaza impreuna.La fel ca in orice alta profesie , e aceeasi chestie, o comunitate ,o comunitate creativa.
 
 
Ai revazut Nasul inainte de a filma Malavita:O familie criminala? 
 
 
Robert De Niro: Da, am revazut DVD-ul cu Nasul inainte de a filma Malavita: O familie criminala si erau destul de multe lucruri care mi-au scapat, pe care nu le-am vazut pana acum, interviuri cu Henry Hill si alte personaje. Am vrut sa ma asigur ca totul este in regula, ca exista similaritati, dar sa nu fie totusi prea multe. Chiar am vorbit cu Luc destul de mult despre monologul meu.
 
 
Cum a fost sa lucrezi cu Michelle Pfeiffer ?
 
 
Robert De Niro: M-am bucurat ca Michelle a acceptat rolul si ca a vrut sa joace in film.M-am gândit ca ne potrivim, daca e asa sau nu va lasam pe voi sa decideti.
 
 
 
Din 11 octombrie il puteti vedea pe Robert De Niro in Malavita: O familie criminala la CinemaPRO.
 
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu