interviu

Robert Downey Jr :'Sunt, probabil, unul dintre cei mai buni... Dar asta nu e mare lucru. Nu e ca si cum ar fi cea mai mare generatie de actori'


24/04/2013

Iron Man 3 - Omul de Otel aduce un nou capitol in aventurile lui Tony Stark. Cand Tony Stark (Robert Downey Jr.) isi gaseste lumea distrusa de unul dintre dusmanii sai, acesta porneste intr-o aventura pentru a se razbuna.Aceasta calatorie ii va testa curajul la fiecare pas. Incoltit din toate directiile, Stark este obligat sa supravietuiasca de unul singur si sa se bazeze pe inventivitatea si instinctele sale pentru a-i proteja pe cei dragi. In drumul sau, Stark descopera raspunsul la intrebarea care il bantuie in secret de multa vreme: omul face costumul sau costumul il face pe om.



Robert Downey Jr. este cunoscut in intreaga lume ca Tony Stark si pentru portretizarea uimitoare ca geniul miliardar si este deasemenea dintre principalele motive pentru care filme Marvel au explodat in popularitate.  Din fericire, se pare ca Downey  inca se distreaza jucand personajul .

Ai avut emotii despre intoarcerea la acest personaj pentru a patra oara, in esenta?

RDJ: Nu , abia asteptam.Iron Man 3 - Omul de Otel trebuia sa raspunda tuturor intrebarilor pe care le are audienta.
Vindeca deasemenea toate momentele mele de disconfort in trecut, joc acest personaj si de a lua  orice idee care a cazut pe langa drum in ultimele trei filme. Apoi am filmat filmul si inca simt ca exista inca o serie de alte lucruri pe care le avem de a face.

Deci o sa fie si Irom Man 4?

RDJ: Nu stiu (rade )

Cum a fost sa lucrezi cu Shane Black din nou si cat de multe presiuni au fost facute pentru implicarea lui?

RDJ: Ei bine, tot ne cunoastem destul de bine pana acum. Fara sa ma abordeze cineva , au spus Shane a fost de gand sa fie in cursa pentru acest film. Ei au spus ca au redus-o la cateva optiuni. Mi-a placut atat alegerile lor. Shane inca - si spun acest lucru ca o dovada ca am filmat cateva scene  si au inceput sa taie scene impreuna - el are inca un loc in inima mea. Sa dovedit a fi o alegere excelenta.

In Iron Man 2 au fost destul de multe scene care au pregatit pentru The Avengers. In Iron Man 3 exista astfel de scene care pregatesc un alt film?

RDJ: Da, mai mult decat in celelalte trei in care am fost implicat.Pare ca nu are nici o inhibitie. Nu sun tobisnuit sa lucrez in acest fel. Din fericire Shane,ceilalti scenaristi si eu am tras o poveste de care  am fost foarte mandrii . Asa a iesit The Avengers si am fost cu totii mandrii de ceea ce a iesit.

Esti mandru cu ceea ce ai realizat pana acum cu seria Iron Man?

RDJ: Sunt, probabil, unul dintre cei mai buni... Dar asta nu e mare lucru. Nu e ca si cum ar fi cea mai mare generatie de actori.


Crezi ca exista perspectiva unui Oscar?

RDJ: Stiu ca se va intampla la un moment dat. Doar ca... Uite, chiar daca nu-mi dau direct un Oscar, pana la urma tot vor fi nevoiti sa imi dea unul cand imbatranesc. Asa ca indiferent de situatie, obtin unul

 

Din 26 aprilie puteti viziona IRON MAN 3 - OMUL DE OTEL 3 - 3D  si la CinemaPRO

interviu