interviu

Ryan Gosling: "Gangster Squad este un film cu totul special, in stilul filmelor clasice cu gangsteri, care ii va cuceri pe fani"


8/01/2013

Ryan Gosling a devenit in ultimii 2 ani, unul dintre cei mai populari, dar si respectati actori de la Hollywood. Daca femeile uita sa respire cand apare el pe ecran, publicul masculin este cucerit de filmele sale intotdeauna speciale, mai ales dupa ce a lansat Drive in 2011. Anul acesta, actorul de 32 de ani aduce pe marile ecrane o poveste violenta a unuia dintre cei mai periculosi mafioti americani. Elita gangsterilor este intens asteptat de fani, iar Ryan Gosling a declarat ca a fost cucerit de atmosfera anilor '40-'50.

Ryan Gosling:

De ce crezi ca atrage atat de mult la epoca anilor '40-'50 publicul? Pentru acest rol, ai urmarit filme de referinta plasate in acea perioada?

Ryan Gosling: Sincer nu stiu de ce. Acesta este primul meu rol de acest gen, dar mereu am fost atras de acea perioada. Iar daca traiesti in Los Angeles, traiesti in umbra acelor vremuri si industria filmului la fel. Primul meu film cu gangsteri pe care l-am vazut a fost Dick Tracy, care mi-a placut destul de mult. Este minunat sa faci parte pentru o perioada din aceasta lume. Iar Elita gangsterilor este un film care ii va cuceri pe fani cu siguranta.Arati impecabil in acele costume, ai pastrat vreunul dintre ele?

Ryan Gosling: Nu, din pacate, nu am putut pastra nimic din garderoba.


Personajul tau, politistul Jerry Wooters intra in lumea celor mai duri mafioti, dar la inceput nu este dornmic sa faca parte din Elita gangsterilor. Cum ai reusit sa surprinzi toate trairile ?


Ryan Gosling: Adevarul politist Wooters, cel care a inspirat personajul meu, a fost un om mult mai curajos decat personajul pe care il interpretez eu. La inceput nu are nici o dorinta sa se implice in aceste afaceri, vine acasa dupa un razboi, ca sa gaseasca un alt razboi, crede ca e prea multa coruptie in lume, pe care o considera inutila. Insa, un eveniment neprevazut va transforma lupta mafiotilor corupti intr-una personala pentru el, abia atunci este decis sa se alature gangsterilor. Gangster Squad este un film cu totul special, in stilul filmelor clasice cu gangsteri

El nu este de fapt, un adevarat gangster...

Ryan Gosling: Da, el nu devine membru pentru ca are niste abilitati speciale, ci mai mult pentru capacitatea sa deosebita de a ramane in viata, are instincte bune si stie cum sa isi apere spatele.Cum a fost sa lucrezi alaturi de Emma Stone inca o data? Aveti o relatie speciala pe marile ecrane?

Ryan Gosling: Ne-am inteles de minune la Crazy Stupid Love si am crezut ca la Gangster Squad vom fi mai seriosi, dar ne-a fost greu sa ne abtinem sa nu radem. Suntem mereu pusi pe sotii, dar ea este o partenera de film extraordinara.
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu