interviu

Ryan Guzman: "Am avut un singur incident la repetitiile pentru Step Up 4, dar a fost jenant, pentru ca am avut intindere la un muschi dorsal si toata lumea de la urgenta se uita la fundul meu"


4/09/2012

In 2006, Step Up ii lansa cariera lui Channing Tatum si il propulsa pe lista celor mai sexy staruri. In 2012, Ryan Guzman, noul star al filmului Step Up 4: Revolution/Dansul dragostei 4: Revolutia, este gata sa isi arate cele mai tari miscari de dans pe marile ecrane din Romania. Saptamana aceasta este plina de muzica si miscari nebune de dans, iar Ryan Guzman, fost fotomodel pentru Calvin Klein va frange cu siguranta inimile adolescentelor. Mexicanul de 24 de ani declara ca Step Up 4 e un vis la care nu s-ar fi asteptat niciodata sa se implineasca, asa ca nu a folosit dublura si a executat singur toate miscarile de dans din film.

Ryan Guzman:


Cum ai obtinut acest rol? Ai simtit presiunea unei francize atat de populare?


Ryan Guzman
: La inceput am crezut ca e o gluma, am ras de producatori pentru ca nu ii credeam. Eu nu sunt un dansator profesionist. Chiar le-am zis ca sunt nebuni sa ia doi protagonisti incepatori si un regizor debutant. Dar faptul ca au avut curaj e un lucru de admirat.Ai avut emotii privind perfomantele tale ca dansator?


Ryan Guzman:
Sincer, si coregrafii au avut emotii pentru ca nu stiau daca ma voi descurca cu cerintele. In prima zi de repetitii, toti am fost de acord sa folosim o dublura, dar Jamal Sims, coregraful a fost de parere ca ma pot descurca fara probleme dupa ce m-a vazut dansand. Mi-a dat o sansa extraordinara.

Ce te-a atras la un astfel de proiect?


Ryan Guzman: Cred mult ca acest gen de show si film educa mult publicul tanar, la fel cum o fac showurile Dancing with the Stars sau You Think You Can Dance. De aceea am ales sa ma implic, cred ca aceste filme au un mesaj pozitiv pentru tinerii de azi.

Care a fost cel mai greu moment de la filmari?

Ryan Guzman: Cel mai greu moment de la filmari a fost si cel mai jenant, am facut intindere la un muschi dorsal. Si am fost dus la urgenta si un doctor a trebuit sa se uite la fundul meu, iar asta e ceva ce nu vreau sa asociez cu promovarea filmului.

In Step Up 4, Emily este fiica a unui om de afaceri bogat, care vine la Miami ca sa devina dansatoare profesionista. Ea se indragosteste de Sean, un tanar care este liderul unei trupe de dans intitulata MOB. Acestia doresc sa castige un concurs pentru a obtine o sponsorizare importanta, dar tatal lui Emily are planuri sa transforme cartierul in care isi desfasoara activitatea trupa si concendiaza sute de angajati. Emily se alatura lui Sean si trupei MOB pentru a protesta si risca cu totii sa isi destrame visurile…

Din 7 septembrie puteti urmari Step Up 4 si la CinemaPRO.

interviu