interviu

Steven Spielberg: "Sfarsitul filmelor cu supereroi este aproape"


10/09/2015

Regizorul Steven Spielberg crede ca filmele su supereroi nu vor mai supravietui prea multa vreme. De partea cealalta, Chris Evans "Captain America" il contrazice.

Unul dintre cei mai mari regizori din toate timpurile, Steven Spielberg are o opinie interesanta privitoare la filmele cu supereroi. Le compara cu cele western, care au avut gloria lor dupa care au apus. Se poate ca regizorul nu intelege cat de puternice sunt la ora actuala Marvel si DC.

De partea cealalta, actorul Chris Evans care il interpreteaza pe Capitanul America, unul dintre cei mai proeminenti supereroi din toate timpurile, il contrazice. Desigur, cariera sa focusata in jurul unui astfel de personaj, sustine filmele de acest gen.

"Tehnologia a evoluat intr-un final. si vor fi mereu filme care sa se potriveasca cu aceste tehnici. Orice film care incorporeaza personajele de viata lunga, locatii fantastice si subiecte interesante va avea priza la public. Studiourile vor face orice posibil pentru a demonstra aceste lucruri", spune Evans.

Chris Evans mai compara acest tip de filme cu cele de actiune care au personaje principale eroi. Sunt populare, indiferent de cum sunt. Chiar si cele care nu sunt bazate pe cartile comice.

"Il poti vedea pe Jason Bourne un erou, nu? Depinde si de regizor pana unde il duce. Filmele fratilor Russo se simt ca povesti ce au presarat putin condiment de supererou. Se poate sa ajungi la o anumita saturatie cu aceste puteri, cred, dar cat timp regizorii tot reinventeaza savoarea lor, audienta va continua sa existe", mai spune Chris.
 

 

interviu