interviu

Sylvester Stallone: "Confruntarea dintre mine si Van Damme in The Expendables 2 va fi grandioasa"


28/08/2012

Cei mai tari eroi de actiune din istorie se reunesc pe marile ecrane in cel mai asteptat film de actiune al verii, The Expendables 2/Eroi de sacrificiu 2. Continuarea succesului de box-office din 2010 aduna cei mai populari actori de actiune de la Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jean Claude Van Damme si pana la Chuck Norris sau Jason Statham. Sylvester Stallone isi reia rolul si continua alaturi de echipa sa cea mai tare aventura pe care nici un barbat nu trebuie sa o rateze. Sylvester Stallone, in varsta de 66 de ani, a declarat ca este extrem de incantat de distributie si a marturisit care este elementul cheie pentru a deveni un erou de actiune memorabil.



Ce crezi ca atrage cel mai mult la personajele din The Expendables? Sunteti echipa de vis a oricarui fan.


Sylvester Stallone
: Cred ca ceea ce atrage la personajele noastre este faptul ca suntem umani, facuti din carne si oase. Asa erau eroii pe vremea noastre, nu aveam abilitati extraordinare, doar dorinta de a invinge si de a supravietui glorios. Ceea ce mi-a placut la The Expendables este faptul ca personajele isi pun viata in pericol si stiu ca ar putea muri, dar lupta impreuna pentru o cauza. In The Expendables 2 am lucrat alaturi de cea mai tare echipa cu care am colaborat vreodata si ma mandresc cu asta. Noi aducem inapoi atmosfera eroilor cu adevarat curajosi si le oferim fanilor ceva ce isi doresc de mult: un film de actiune cat de se poate de real, la care nu ai timp sa respiri.


Primul film a avut un succes fenomenal, ati avut o misiune mai grea sa oferiti ceva nou fanilor?



Sylvester Stallone: In primul rand, cred ca este o realizarea colosala faptul ca am adus aceste nume mari laolalta. Sunt cativa dintre cei mai tari eroi de actiune si e mult testosteron in acest film. Oamenii astia au devenit simboluri pentru generatii intregi timp de 20-30 de ani. Povestea o continua pe cea din primul film, dar acum lupta dintre bine si rau este pe viata si pe moarte. Un atu mare sunt Bruce Willis, Chuck Norris si Arnold, care dau tot ce au ei mai bun in partea a doua.

Cu nume ca Arnold, Chuck Norris si Bruce Willis fanii vor fi extaziati. Cum a fost pentru tine colaborarea cu ei?


Sylvester Stallone: Sunt fenomenali toti trei. Mr. Chuch este enigma acestui film. Nu stim exact ce face, dar este foarte puternic si alunecos, nu stii niciodata ce va face. In primul film, Arnold a avut o apartie camoe, acum fanii au parte de un rol consistent, dar le pot spune fanilor ca a meritat asteptarea. Stilurile noastre sunt foarte diferite, ceea ce aduce un constrast puternic in film, tocmai asta e farmecul.


Ati reusit sa-l aduceti pe Van Damme in rolul eroului negativ. Fanii filmelor de actiune asteapta de doua decenii o astfel de confruntare...


Sylester Stallone
: Oh, oamenii nu l-au vazut niciodata asa pe Van Damme. De obicei el joaca rolul eroului asa ca vor fi surprinsi cu totul. Perosnajul sau este autodistructiv, nu tine cont de nimic, ci doar vrea sa faca rau. Confruntarea dintre mine si Van Damme in film va fi grandioasa, va asigur. Aduci doi oameni in pragul pensionarii intr-o lupta pe viata si pe moarte, sa vezi care scapa. E genial. Van Damme a avut succese si esecuri, insa cred ca odata ce ai acea sclipire, e doar o chestiune de timp pana sa o reaprinzi.

Cum a fost atmosfera la filmari cu atatea staruri colosale?

Sylvester Stallone
: E o adevarata petrecere. Cred ca seamana si cu finalul unei epoci. Nu credeam ca o sa vad acest moment implinindu-se, dar e magic. Nimeni nu a incercat sa iasa in evidenta, ne respectam prea mult.



Care crezi ca este elementul cheie pentru un erou de actiune memorabil?

Sylvester Stallone
: Nu sunt muschii, asta e clar. Este siguranta si faptul ca fanii se pot baza pe cel din fata lor. Cred ca un om care isi arata defectele e mult mai credibil decat un om fara cusur. Il accepta mai usor fanii pentru ca se regaseste. Eroii reali sunt cei credibili. Un om care are suflet, calitati, curaj si nu se da batut este un adevarat erou.

Din 31 august, puteti urmari The Expendables 2/Eroi de sacrificiu 2 si la CinemaPRO.

Galerie foto

interviu