interviu

Tom Cruise: "Jack Reacher e un film de actiune excelent, insa o sa fiti surprinsi de cat umor are"


26/12/2012

Unul dintre cei mai tari eroi de romane de spionaj ajunge la finalul anului 2012 pe marile ecrane in Jack Reacher. Un glont la tinta. Tom Cruise, unul dintre cei mai iubiti actori americani ii da viata lui Jack Reacher, eroul romanelor scrise de Lee Childs. Fostul investigator militar Jack Reacher (Tom Cruise) este pe urmele unui ucigas care a omorat sase oameni, fiecare dintr-un singur foc.Cand politistii sunt siguri ca a pus mana pe suspect, acesta refuza sa scoata o singura vorba, in schimb le da o hartie pe care scrie doar atat: "Aduceti-l pe Jack Reacher!".Asa incepe o cursa contracronometru pentru aflarea adevarului din spatele acestui caz, pe care Jack Reacher il va demonta piesa cu piesa luptandu-se cu un dusman la care nimeni nu se astepta.

no title


Cum ai descrie personajul lui Jack Reacher?

Tom Cruise: Pentru mine, Jack Reacher este un personaj analog in epoca digitala. Este foarte uman, dar este capabil sa se descurce la un nivel inalt in multe domenii. Insa este si independent in acelasi timp. Jack Reacher este un barbat care vrea sa isi traiasca libertatea. Iar curiozitatea sa il atrage in mijlocul unor situatii periculoase.

Ce te-a atras cel mai mult, fizic si psihic la acest personaj?

Tom Cruise: Am citit cartile si cunosc personajul foarte bine. Chris McQuarrie este un scenarist incredibil si un regizor foarte bun. Asa ca povestea este una foarte interesanta. Asa imi plac scenariile, cand personajele au "sare si piper". Cred ca spectatorii vor fi surprinsi sa vada cat de mult umor are acest film de actiune.

In film, Jack Reacher este un personaj cu foarte bune calitati fizice. Cum ai facut fata?

Tom Cruise: Da, este un individ care face fata unei batai, insa nu e genul de tip macho, care cauta cu lumanarea aceste situaii, din contra, este de multe ori tras in astfel de momente. Insa am vrut sa impingem lucrurile la extrem, asa ca am filmat eu scenele de urmarire si cadscadoriile.

Cum au fost scenele de curse?

Tom Cruise: Scenele de curse de masini sunt exceptionale. Am iubit toate momentele in care conduceam acea masina, acel Chevy este superb. A fost o distractie fenomenala.

 

Din 28 decembrie puteti urmari Jack Reacher si la CinemaPRO.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu