interviu

Vedetele din "Insurgent" au raspuns intrebarilor provocatoare


17/03/2015

Vedetele filmului "Insurgent" au acceptat sa raspunda unor intrebari de tipul adevar sau provocare, cu zambetul pe buze. "Insurgent" ajunge in cinematografe pe 20 martie.

Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller sunt protagonistii unui interviu amuzant in care au raspuns intrebarilor comode sau mai putin comode.
 
Cele trei vedete ale filmului "Insurgent" au fost pusi sa arate care este cea mai urata strambatura a lor, sa pozeze cat mai sexy, Theo le-a aratat fanilor sai cum poate sa-si atinga varful nasului cu limba, Shailene a povestit care a fost cel mai neplacut sarut de care isi aduce aminte din cariera ei de actrita si multe altele.
 
"Insurgent" se bazeaza pe romanul autoarei americane Veronica Roth, iar actiunea este plasata in viitor, unde sunt cinci fractiuni in functie de abilitatile si temperamentul fiecaruia.
 
Dupa evenimentele din Divergent, un razboi nimicitor intre cele patru factiuni sta sa inceapa. Si, la vreme de razboi, trebuie sa decizi de ce parte lupti.
 
Transformata de propriile hotarari, dar si de durere si sentimentul de vina, Tris Prior (Shailene Woodley) isi imbratiseaza Divergenta, chiar daca nu stie ce ar putea pierde daca o ia pe aceasta cale.
 
Ea trebuie sa invete sa aiba incredere in misteriosul Four (Theo James) pentru a afla impreuna ce o face pe lidera puternica si periculoasa, inainte de a fi prea tarziu.
 
Filmul "Insurgent"va rula in cinematografele din tara din 20 martie. La Cinema PRO ai posibilitatea SA ITI CUMPERI BILETE inainte de lansarea oficiala. 

 

interviu