interviu

Vera Farmiga: Desi cred cu tarie in Dumnezeu, sunt convinsa ca exista si forte intunecate ca in filmul The Conjuring


7/08/2013

Vera Farmiga este nascuta in America, intr-o familie de imigranti ucraineni.  E o femeie cu ochi frumosi, care-ti vorbeste din priviri.Actrita a debutat in actorie in 1988 in Return to Paradise,urmand ca apoi cariera ei sa fie intr-o continua ascensiune. In acest an, actrita a impresionat cu interpretarea ei intr-unul dintre cele mai bune filme horror ale ultimilor ani, The Conjuring/Traind printre demoni, laudat intens de presa din America si cu incasari neasteptat de bune.

In 2000 o interpreteaza pe Miriam Kelly alaturi de Cristopher Walken in "The Opportunists", si in acelasi an apare alaturi de Richard Gere si Winona Ryder in "Autumn in New York".

Apare apoi in filme de televiziune. in 2004, in rolul lui Irene apare in drama "Down to the Bone", rol ce ii aduce Premiul Juriului de la Bend Film Festival, Premiul Criticilor la Los Angeles Film Critics Association Awards si Premiul Special al Juriului la Sundance Film Festival.
 
Din 9 august o puteti vedea pe Vera Farming in Traind printre demoni , unul dintre horror-urile cel mai bine primite din ultima perioada. Mai jos un interviu despre experienta de la filmari a actritei.


Inainte de a incepe filmarile ati petrecut destul de mult  timp cu Ed si Lorraine?Ati imprumutat cateva chestii reale de la ei?

Vera Farmiga: Da.Nu am stiut exact cat avem voie sa facem asta, asa ca am fost retinuti la inceput. In vizitele la casa lor admiram tablourile atat de detaliate.Sunt amandoi artisti.Iar in timp ce noi priveam Ed ne povestea intamplari relevante pentru filmari. Din chestiile acestea marunte construiesti ceva .


Exista planuri de a pune pe ecrane o alta poveste traita de Ed si Lorraine?


Vera Farmiga: Da, da. Deja se discuta de o alta ecranizare.Cand erai copil, iti placeau filmele de groaza?

Vera Farmiga: Imi era interzis sa ma uit la astfel de filme. Parintii mei mereu opreau televizorul atunci cand incepea un film ca cele cu Freddy Krueger. si pentru ca era fructul interzis, mereu le urmaream pe ascuns. Cosmarul de pe Elm Street m-a bantuit cativa ani dupa ce l-am vazut.

 

Crezi in puteri oculte si forte demonice?

Vera Farmiga: E o discutie lunga care contine si parerea mea despre Dumnezeu. Desi cred cu tarie in El, sunt convinsa ca exista si forte intunecate. Nu trebuie sa am parte de o experienta demonica sau un fenomen supranatural ca sa cred. Am cativa prieteni si membri ai familiei care sunt persoane practice si cred ca au avut niste experiente foarte interesante. Nu trebuie sa vad ca sa cred.


E adevarat ca dai foc scenariilor proaste?

Vera Farmiga:  Stiu ca pare un act de anarhie, dar, teoretic, da… Dar nu e in sensul ca spun “Sa le ardem pe rug!”, e vorba doar de felul in care eu recicilez. Da, unele scenarii au reprezentari respingatoare ale femeilor. Acelea sfarsesc ca cenusa in gradina mea.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu