interviu

Vin Diesel: Nu conteaza daca ai castigat cu un cm sau cu 1000 m. Castigatorul e castigator


22/05/2013

Dupa succesul nebun pe care l-a avut Fast Five in 2011, care a facut 626 de milioane de dolari la nivel mondial, producatorii au luat decizia de a continua franciza cu cel putin doua filme noi In capitolul 6 al seriei, regizorul Justin Lin muta actiunea francizei Furios si Iute din America in Europa. Desi nu se stiu foarte multe lucruri despre povestea din spatele urmatorului film, se pare ca acesta ii implica pe toti membri echipajului intr-un nou jaf fantastic, iar rolul personajului negativ este detinut de Luke Evans (Zeus din Immortals).Acesta va juca rolul unui lider pentru un alt echipaj care incearca sa puna la cale acelasi jaf.
 


Vin Diesel a spus candva ca nu conteaza daca ai castigat cu un cm sau cu 1000 m. Castigatorul e castigator. Vorbim acum cu castigatorul franciezei si il intrebam de ce in Furios soiute 6 "Toate drumurile duc aici"


In opinia ta cam cate masini s-au distrus la filmari?

Vin Diesel: 200!

Este posibil sa fie mai multe? Paul Walker a spus ca mai multe.

Vin Diesel: Este posiblil (rade)

In Furios si iute 6 esti si producator?Ce s-a schimbat la filmari ?


Vin Diesel: Da, sunt producator, ceea ce se schimba este ca ai mai multe responbabilitati, trebuie sa te gandesti la cum o sa fie primit global tot ceea ce faci.Deasemenea iti permite sa lupti pentru chestii, cum ar fi sa filmezi in Rio,dar exista si o magie in afara filmarilor.
Faptul ca un singur episod s-a transformat intr-o franciza si ca acest episod incepe cu ultima scena din episodul trecut este atat de semnificativ. Ca si producator am vrut ca publicul sa simta ca se continua povestea, nu doar sa reviziteze momentele importante.

Cine este "baiatul rau" la filmari ?

Vin Diesel: Justin

Deci nu ai fost tu ?


Vin Diesel:Nu, eu sunt un ursulet de plus(rade)


Ce crezi despre impactul pe care l-a avut franciza in toata lumea?


Vin Diesel: Inca diger asta,sunt in mijlocul ei si este ireal inca.Este un sentiment minunat.


Cum explici succesul acesta?  

Vin Diesel: Am o pagina de Facebook care are peste 40 de milioane de fani (rade) , dar cred ca publicul apreciaza integritatea. Sunt atat de multe filme de acest gen care nu investesc foarte mult in povestea de langa actiune. Nu exista sentinemt, emotie si romantism. Cred ca asta face Furios si Iute diferit. Daca nu vezi seriile trecute o sa iti fara ultima parte decat un film de actiune, insa daca stii detaliile. Plus ca in Furios si Iute exista diversitate culturala. Nici un alt film de actiune nu are subtitrare pentru partile vorbite in spaniola sau portugheza.

 

 

Din  24 mai puteti viziona Furios si Iute 6 la CinemaPRO
 

 

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu