interviu

Vince Vaughn: Atat la Spargatorii de nunti cat si la Stagiarii am venit toti cu idei constant si ne-am pastrat entuziasmul


26/06/2013

Vince Vaughn si Owen Wilson, protagonistii comediei din 2005, „Spargatorii de nunti”, joaca din nou impreuna in pelicula regizorului Shawn Levy, „Stagiarii”. De data aceasta, ei interpreteaza rolurile a doi fosti agenti de vanzari, Nick (Owen Wilson) si Billy (Vince Vaughn, co-scenaristul filmului), care, ramasi fara joburi, trebuie sa gaseasca o solutie salvatoare.

 
Mai in gluma, mai in serios, ei decid sa aplice ca stagiari la celebra companie Google, unde, spre surprinderea lor, chiar sunt acceptati, datorita raspunsurilor atipice pe care le dau la interviu pentru job.
 
 
 
Cat timp a trecut de cand nu ati mai lucrat impreuna si cum a aparut acest nou proiect?
 
 
Owen Wilson: Tocmai vorbeam despre cat de amuzant a  fost si da, a trecut destul de mult timp de cand nu am mai lucrat impreuna. Cred ca amandoi am fost la fel de entuziasmati de acest nou proiect. 
 
Vince Vaughn: Da, ne-am distrat atat de tare impreuna. Am ramas prieteni de mult si asta a ajutat foarte mult pentru ca ne-am simtit destul de confortabi astfel incat fiecare a putut sa intervina cu propriile idei.Stiam ca vrem sa facem ceva impreuna, dar ca vrem sa fie si distractiv.Asa ca m-am gandit ca in aceasta perioada foarte multe persoane isi pierd locul de munca si ca totul devine mult mai greu, insa am remarcat joburile de la Google care sunt total diferite fata de ceea ce stim noi,au bucatari, pot trage un pui de somn, e ca un campus propriu. Asa ca am luat acest concept si am pus doi oameni aflati in cea mai grea etapa , fara nici un fel de competente necesare sa aplice la ceea ce pare cel mai distractiv loc de munca din lume.
 
 
 
Cum au crescut aceste idei amuzante? 
 
Vince Vaughn: Bineinteles ca totul a inceput de la scenariu.Cu totii am lucrat dupa acesta si apoi au urmat repetitiile.Asa ca au aparut idei noi, s-au dezvoltat altele, au aparut actori noi cu idei proprii.
 
 
Owen Wilson: Ce a fost frumos la filmari au fost chiar aceste repetitii lungi.Deci toti utilizatorii de Google au venit si si-au spus opiniile. Asa ca am fost cu totii capabili sa jucam in jurul scenelor deja scrise.
 
 
 
Filmul este despre stagiari. Daca ati putea sa fiti  stagiarii intr-un loc, sau daca v-ati alege un mentor care ar fi?
 
 
Owen Wilson: Poate o echipa de sport...
 
Vince Vaughn: Eu chiar nu stiu. Echipa de sport suna bine .
 
 
 
Ce s-a schimbat de ultima data cand ati filmat impreuna? Si ce a ramas la fel?
 
Vince Vaughn: Amandoi avem copii acum , impartasim inca aceelasi simt al umorului. Dar este atat de placut sa lucrezi cu Owen pentru ca este creativ, are idei bune. Atat la Spargatorii de nunti cat si la Stagiarii am venit cu totii cu idei constant si ne-am pastrat entuziasmul ,asa ca nu s-au schimbat prea multe.
 
 
Owen Wilson: Amandoi avem copii, adevarat, insa nu pare ca s-a schimbat ceva. Nu se simte diferenta.
 
 
 
Din 28 iunie puteti viziona Stagiarii la CinemaPRO.
 
 
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu