interviu

Vlad Logigan: Povestea din #Selfie este efervescenta, e ca sampania. E plin de viata, permanent se intampla ceva, are sarmul celor sase tineri, naivitate, bucurie, speranta, curiozitate


7/05/2014

Vlad Logigan este minunat actor si pedagog de teatru. In 2002 intra primul la 3 facultati de actorie din tara: Bucuresti, Cluj si Iasi. In 2003, face la cererea profesorilor, doi ani intr-un an. La absolvire e premiat cu "Cel mai bun actor intr-un spectacol de regie". Rolurile in teatru il aduc pe scene ca Bulandra, Theatre Moliere Paris, Metropolis, Odeon, Teatrul de Comedie, Teatrul f. Mic, Godot, etc. , in spectacole ca: Fluturii sunt liberi, Crima si pedeapsa, In rolul victimei ,Visul unei nopti de vara  si multe altele.

 

 
 
In film, il puteti urmari in rolul principal din "Nunta in Basarabia" (2009), "12 minute" (scurt-metraj 2014), si in cea mai noua productie „#Selfie” .
 
Aflam mai multe detalii despre cum au decurs filmarile, despre colegii si film chiar de la Vlad Logigan.
 
 
 
 
Cum este George si cum este Vlad?
 
 
Vlad Logigan: George este un tip super-simpatic. Sper. Face trucuri, e magician si intalneste o fata foarte foarte foarte draguta. La varsta lui George imi vedeam de vise, George cauta alte lucruri. Vlad era un tip foarte curios si plin de viata, de nestapanit. Permanent faceam ceva nou, incercam sa inteleg, sa intreb, sa fac totul pe dos.
 
 
 
Cum sunt colegii tai?
 
Vlad Logigan: Am dat peste un grup foarte simpatic si deschis. A fost mai mult decat ma asteptam eu sa fie. Am avut o chimie de grup, ne-am legat si ne-am distrat mult pe perioada filmarilor, ne bucuram ca suntem impreuna. 
 
 
Care sunt momentele din timpul filmarilor pe care ti le amintesti cu drag?
 
Vlad Logigan: Toate zilele de filmare au fost foarte amuzante. Am glumit mult, sunt sute de povesti, ar putea Cristina sa faca un film numai cu asta. Dupa ce am filmat secventa din strada, cu trucurile, pe care le-am invatat sa le fac, oamenii adunati se opreau sa ne vada. Cand am dat stop, a aparut un tip la mine si mi-a spus: „Prietene e foarte tare, fumezi? Ia o tigara, n-am sa-ti dau nici un ban dar ia o tigara - e foarte tare ce faci, esti minunat”. si eu nu sunt magician. Am avut si momente dificile, cum e secventa din masina cand sunt toti disperati sau cascadoria, facuta pentru prma data in Romania. Eu am scapat de secventele in apa.
 
 
Cum a fost reintalnirea cu Olimpia?
 
Vlad Logigan: Noi am fost colegi de liceu, ai mei sunt oarecum rude cu ai ei si ne-am inteles foarte bine din prima, am descoperit in ea o actrita foarte buna. O sa mai auzim de ea.
 
 
Cum este Cristina ca regizor?
 
 
Vlad Logigan: E foarte tare. imi place ca este deschisa la propuneri. Chiar daca are ceva in maneca mai bun, e bine cand te asculta. Asta te face sa ramai creativ si sa vii mereu cu idei noi.
 
 
 
 Care sunt atuurile acestei povesti?
 
Vlad Logigan: Povestea din #Selfie este efervescenta, e ca sampania. E plin de viata, permanent se intampla ceva, are sarmul celor sase tineri, naivitate, bucurie, speranta, curiozitate. Se vad rar in filme.
 
 
Cum vezi varsta personajelor din film?
 
 
Vlad Logigan: Asa cum despre parintii nostri se zicea – uite tinerii din ziua de azi, asa o sa fie mereu cu tinerii de acum. Nu fac ce faceau batranii. E normal sa nu faca ce faceau batranii. Sunt tineri, au alte cautari, alte arderi. Sunt in regula ca sunt asa. 
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

interviu