politica de confidentialitate

 
Politica de confidentialitate a Societatea Compania Exploatare Film SRL
in ceea ce priveste utilizarea datelor personale ale utilizatorilor site-ului www.cinemapro.ro
 
 
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Socientatea Compania Exploatare Film SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Bulevardul IC Bratianu nr.6, sect.3, CUI: RO32619952, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.
 
Scopul colectarii datelor este alcatuirea unei baze de date in scopul informarii despre organizarea campaniilor promotionale, actiuni de reclama, marketing si publicitate si pentru contul de utilizator inregistrat care da utilizatorului acces la facilitati suplimentare si customizate ale serviciilor Cinemapro.ro. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunostiinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate si pentru accesul la facilitati suplimentare. Refuzul dvs. determina neparticiparea la actiunile promotionale organizate de Societatea Compania Exploatare Film SRL.
 
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre electronice Societatatea Compania Exploatare Film SRL pentru scopurile mai sus mentionate.
 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
 
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Societatea Compania Exploatare FIlm SRL in Bulevardul IC Bratianu nr.6, sect.3, Bucuresti sau ne puteti semnala acest lucru la adresa office@cinemapro.ro.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
 
Cinemapro.ro se angajeaza sa nu trimita spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului).
 
www.cinemapro.ro este un site aflat in proprietatea Companiea Exploatare Film SRL.
 
Compania Exploatare Film nu isi asuma nici o responsabilitate pentru corectitudinea informatiilor oferite si isi rezerva dreptul de a realiza in orice moment modificari asupra continutului site-ului.
 
Toate drepturile asupra materialelor apartin Compania Exploatare Film SRL. Reproducerea oricarei informatii se poate face numai cu acordul companiei.
 
O data cu inregistrarea pe site, acordati societatii Compania Exploatare FIlm SRL dreptul de a folosi pentru campaniile publicitare sau promotionale proprii si ale partenerilor sai, datele pe care le-ati furnizat o data cu inregistrarea pe site.
 
Informatiile existente pe acest site ofera detalii despre programul saptamanal al filmelor care pot fi vizionate in Cinematograful CinemaPRO, despre filmele care urmeaza, despre concursuri, premii si alte informatii din domeniul cinematografic. De asemenea acest site poate fi utilizate pentru a ne prezenta produsele si serviciile pe care le oferim clientilor nostri la standarde de calitate si confort inalte.
 
Pentru a accesa pagina noastra de web un utilizator nu este obligat sa se inregistreze. Cu toate acestea, pentru a beneficia de anumite servicii (obtinerea programului saptamanal, a newsletter-ului nostru si a altor informatii legate de promotiile si concursurile noastre) este necesar ca utilizatorul sa se inregistreze.
 
Prin formularul de inregistrare utilizatorului i se solicita informatii ca: nume, adresa (incluzand si codul postal), data nasterii si adresa de email. Aceste informatii au caracter confidential si vor fi folosite pentru a pastra relatia cu utilizatorul in ceea ce priveste serviciile oferite si pagina de web si pentru a oferi informatii de care utilizatorul este interesat. Este optional pentru utilizator sa ofere informatii aditionale (numarul de telefon, ocupatia, genul de film preferat), dar noi le incurajam pentru a adapta serviciile si materialele de marketing nevoilor fiecarui utilizator.