Program CinemaPro

 • Premiera27 noiembrie 2015 - 03 decembrie 2015

  Podul spionilor - Digital (Bridge of Spies )

  Regia:
  Steven Spielberg

  Distributie: Tom Hanks, Amy Ryan, Alan Alda

  Gen: Drama,  Thriller

  Anul: 2015

  Sinopsis: Podul la care se face referire titlul filmului este unul real, ce face legătura între periferia fostului Berlin de Vest şi centrul oraşului Postdam, aflat anterior sub controlul Germaniei de Est. A primit numele de „pod al spionilor” în ani ’60, când serviciile secrete ale sovieticilor şi ale americanilor schimbau prizonieri în numita locaţie.

 • Poveste de dragoste - Digital (Poveste de dragoste)

  Regia:
  Cristina Iacob

  Distributie: Dragos Bucur, Raluca Aprodu, Mimi Branescu, Mirela Oprisor, Vlad Zamfirescu

  Gen: Comedie,  Dragoste

  Anul: 2015

  Sinopsis: Lungmetrajul Poveste de dragoste este un film despre iubirea dintre doi tineri artişti din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, Sebastian şi Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare.

 • Avanpremiera 03 decembrie 2015 ora 21:15

  Victor Frankenstein - Digital (Victor Frankenstein)

  Regia:
  Paul McGuigan

  Distributie: James McAvoy, Daniel Radcliffe, Jessica Brown Findlay, Andrew Scott

  Gen: Drama,  Horror

  Anul: 2015

  Sinopsis: Inspirat din clasicul din 1818 al scriitoarei Mary Shelley, filmul este spus de data aceasta din perspectiva personajului Igor: filmul surprinde originile obscure ale controversatului asistent, prietenia lui salvatoare cu tânărul - pe atunci - Viktor Von Frankenstein, student la medicină, dar explică şi cum Frankenstein a devenit bărbatul - şi legenda - aşa cum o cunoaşte întreaga lume.

 • Program viitor
  din 04 decembrie

  Krampus: Spaima Craciunului (Krampus)

  Regia:
  Michael Dougherty

  Distributie: Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Emjay Anthony, Stefania Lavie Owen, Krista Stadler

  Gen: Comedie,  Horror

  Anul: 2015

  Sinopsis: Producţie Legendary Pictures, KRAMPUS. SPAIMA CRĂCIUNULUI este o poveste de un comic sumbru despre un demon al Crăciunului care aruncă o lumină insolent de fantezistă asupra sărbătorii preferate a copiilor din toată lumea.

 • din 18 decembrie

  Star Wars: Trezirea Forţei - 3D (Star Wars: Episode VII - The Force Awakens - 3D)

  Regia:
  J. J. Abrams

  Distributie: Peter Mayhew, Mark Hamill, Kenny Baker, Harrison Ford, Carrie Fisher, Anthony Daniels

  Gen: Actiune,  Aventura,  Fantastic,  SF

  AP: A.G.

  Anul: 2015

  Sinopsis: Acţiunea din sequel are loc la 35 de ani de la evenimentele din episodul VI al francizei. O nouă aventură intergalactică şi o nouă răfuială între Imperiu şi forţele Rezistenţei, conduse de Poe Dameron (Oscar Isaac), va avea loc. Kylo Ren, personajul negativ interpretat de Adam Driver, face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader.