spotlight

22 Jump Street SPOTLIGHT


13/06/2014

22 Jump Street: O alta adresa de pomina este una dintre cele mai tari comedii ale verii. Are poante tari, interpretari foarte bune, in special Jonah Hill, care este un actor de comedie innascut. Iar Channing Tatum pluseaza cu sarmul si carisma, in timp ce Ice Cube face un personaj de zile mari. Cu siguranta, 22 Jump Street va fi un succes de box-office si pe buna dreptate, pentru ca merita sa va luati gasca si sa mergeti impreuna sa-l vedeti. 

Dupa ce au terminat cu problemele din liceu, politistii Schmidt si Jenko infrunta acum provocarile colegiului pentru a descoperi cine se afla in spatele distributiei de droguri printre studenti. Eroii vor avea de infruntat aventuri inca si mai mari in acerba lupta pentru popularitate din fratiile studentesti, vanand in acelasi timp indicii pentru a-si duce la misiunea la bun sfarsit. 
 
E clar de la inceput ca eroii nostri nu sunt chiar cei mai destepti politisti, dar sunt atat de simpatici si de norocosi, ca ajung mereu sa iasa la liman. Jonah Hill este de fapt, comoara filmului. Actorul, nominalizat deja de 2 ori la Oscar, este un adevarat talent, nascut pentru roluri de comedie, dar in acelasi timp are si o intensitate deosebita. Sigur, il ajuta mult si aspectul fizic, fiind intr-o antiteza cu colegul sau Channing Tatum.

Daca unul e grasut si neindemantic, celelalt e atletic si cu lipici la fete. Cei doi fac o echipa de minune, sunt naturali, dezinvolti si se potrivesc de minune. Imi place ca nu se iau foarte in serios si asta face ca acest film sa fie o reusita. Nu este neaparat un film politist, ci o parodie la adresa detectivtilor sub acoperire si a cliseelor des intalnite in filmele americane.
 
 
Noua ne-a placut foarte tare 22 Jump Street, iar pentru o comedie de vara, isi face treaba onorabil, reusind sa fie si antrenanta si amuzanta, dar si spectaculoasa. Asa ca in acest weeekend, luati-va gasca si mergeti la cinema sa vedeti 22 Jump Street, pentru ca nu o sa va para rau.
 
Din 13 iunie, 22 Jump Street poate fi vazut la CinemaPRO.

spotlight