spotlight

300: ASCENSIUNEA UNUI IMPERIU - 3D


6/03/2014

300 a fost unul dintre cele mai sangeroase si spectaculoase filme realizate vreodata. Eroii de la Termopile erau neinfricati, luptatori, iar filmul lui Zack Snyder a devenit rapid popular in randul fanilor. In 2014, 300: Ascensiunea unui imperiu reia oarecum povestea, doar ca acum avem noi eroi ce trebuie sa infrunte furia dezlanuita a lui Xerxes. La fel ca si original, 300:Ascensiunea unui imperiu este spectaculos, cu cadre impresionante, violent si foarte sangeros.

 
In primul film, regele Leonidas, impreauna cu cei 300 de spartani, s-au jerfit pentru a salva Sparta din mainile regelui zeu Xerxes, care voia sa ii distruga. Acum, Xerxes isi continua ascensiunea si vrea sa cucereasca totul. 
 
 
 
Dupa colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continua in forta consolidarea puterii imperiului persan, urmarind nemilos expansiunea teritoriului sau si dezvoltarea unei armate invincibile.
 
 
Cu o flota impresionanta condusa de razbunatoarea Artemesia, Xerxes isi concentreaza toata puterea pentru a-l opri pe generalul Themistokles care doreste sa unifice toate teritoriile grecesti.
 
 
Surpriza filmului o reprezinta faptul ca in centrul actiunii se afla perosnajele feminine, eroina fiind Artemisia (Eva Green). Actrita din Casino Royale sau Kingdom of Heaven se pliaza perfect pe rolul unei femei razbunatoare, dure, dar superba in acelasi timp. De altfel, fanii actritei vor avea parte si de o scena in care apare topless.
 
 
 
 
300: Ascensiunea unui Imperiu  are actiune de proportii epice, efecte vizuale exceptionale si o batalie cutremuratoare pe mare, asa ca cei care au fost fanii primului fillm, nu trebuie sa-l rateze, din 7 martie la CinemaPRO.

spotlight