Arhiva de stiri

 • Irina Shayk debuteaza la Hollywood, in blockbuster-ul “Hercules”

  De vineri, romanii au ocazia sa-l vada pe Dwayne Johnson intr-un rol spectaculos, cel al semizeului Hercules, in productia cu acelasi nume.  

 • "Sex Tape", un subiect la moda

  Kim Kardashian a facut-o... Pamela Anderson a facut-o... Paris Hilton... pana si Screech din serialul "Salvati de clopotel". Asa ca de ce sa nu exista si un film, mai precis o comedie, pe aceasta tema?

 • "Dragoste la persoana a treia", un film cu o distributie excelenta

  Drama "Dragoste la persoana a treia" / "Third Person" preia o reteta binecunoscuta in Cetatea filmului, care nu are cum sa nu aiba succes.

 • “Transformers: Exterminarea”, un film de bifat in aceasta vara

  Dupa un “Transformers” (2007) simplu, apoi asezonat cu ceva razbunare – “Transformers: Revenge of the Fallen” (2009) si “Transformers: Dark of the Moon” (2011) – o incursiune in “partea intunecata a fortei”, am ajuns in final la exterminare: “Transformers: Age of Extinction” (2014)! Greu de spus ce va urma…

 • BLENDED - SPOTLIGHT

  Chimia din 50 First Dates dintre Adam Sandler si Drew Barrymore ar putea fi reeditata in comedia Blended. Filmul incepe tot cu o intalnire intre protagonisti, insa de data aceasta cei doi sunt parinti divortati. Prin intermediul unei coincidente, ei ajung impreuna cu copiii intr-o excursie in Africa, destinata familiilor. Scanteile de la inceput se transforma in sentimente puternice, iar copiii beneficiaza de pe urma lor.  

 • 22 Jump Street SPOTLIGHT

  22 Jump Street: O alta adresa de pomina este una dintre cele mai tari comedii ale verii. Are poante tari, interpretari foarte bune, in special Jonah Hill, care este un actor de comedie innascut. Iar Channing Tatum pluseaza cu sarmul si carisma, in timp ce Ice Cube face un personaj de zile mari. Cu siguranta, 22 Jump Street va fi un succes de box-office si pe buna dreptate, pentru ca merita sa va luati gasca si sa mergeti impreuna sa-l vedeti. 

 • Edge Of Tomorrow - Spotlight

  Filmul “Edge Of Tomorrow” se bazeaza pe nuvela ilustrata “All You Need Is Kill”, scrisa de Hiroshi Sakurazaka si este regizat de Doug Liman (“The Bourne Identity”, “Jumper”, “Fair Game”). Desi materialul original comporta multe dintre caracteristicile science fiction manga japonez, regizorul a preferat o abordare occidentalizata, iar aceasta s-a dovedit una din multele decizii bune ale lui Liman pentru acest film. Tom Cruise a fost pentru mult timp considerat unulo dintre cei mai buni actori de actiune din vremurile noastre, chiar daca de cele mai multe ori, viata sa personala ii umbreste realizarile profesionale. Starul din Misiune imposibila revine pe marile ecrane cu un blockbuster ce ii va reasigura pozitia de top.

 • MALEFICENT - 3D

  Au trecut 55 de ani de cand  ursitoarea cea rea  a aruncat o vraja asupra tinerei frumoase din padurea adormita, in filmul de animatie lansat de Disney in 1959. Din acel moment, Maleficent a devenit cel mai cunoscut personaj negativ din lumea Disney. Povestea sa este readusa la viata in „Maleficent”, intr-o noua versiune a basmului, avand-o in rolul principal pe actrita Angelina Jolie, premiata cu Oscar in 2000. Filmul ne introduce chiar intr-o lume de basm, populata cu creaturi simpatice, zane si in unele momente ne aduce aminte de lumea fantastica din Avatar. Atat copiii, cat si adultii se pot bucura de o versiune intunecata, dar spectaculoasa a uneia dintre cele mai iubite povesti din lume, in Maleficent, in care Angelina Jolie face un rol foarte bun.

Alte galerii foto
 • Coborâm la prima - Galerie foto film

  Coborâm la prima - Galerie foto film (6)

 • TAG: Dă-o mai departe - Galerie foto film

  TAG: Dă-o mai departe - Galerie foto film (18)

 • Chipuri, locuri - Galerie foto film

  Chipuri, locuri - Galerie foto film (12)

 • Sicario: Day of the Soldado - Galerie foto film

  Sicario: Day of the Soldado - Galerie foto film (9)