spotlight

American Independent Film Festival Ediţia a 3-a 12-18 aprilie 2019 Cinema PRO


11/04/2019

Într-o epocă dominată de fake-news, în care publicul este asaltat de mesaje audio-video care îi prezintă direct concluzii şi nu situaţii, educaţia înspre o zona de discernământ, de spirit critic, ca remediu împotriva manipulării devine prioritară.
Iniţiat în 2017, American Independent Film Festival revine în 2019 cu cea de-a treia ediţie şi prezintă o selecţie de producţii independente americane recente, lansate în circuitul marilor festivaluri din lume precum Sundance, Cannes, New York, Tribeca, Telluride, Toronto, Veneţia, alături de secţiuni retrospective, proiecţii şi evenimente speciale.
 
Au fost oaspeţii noştri în ediţii anterioare actorii Ethan Hawke, John C. Reilly, Joaquin Phoenix, Sebastian Stan, cineastul Kent Jones – curator şi directorul Festivalului de Film de la New York. Regizorii Barry Jenkins, câştigătorul Oscarului pentru Cel mai bun film în 2017 (Moonlight) şi Sean Baker (The Florida Project) considerat unul dintre cei mai promiţători tineri realizatori americani, au fost în dialog cu publicul din Bucureşti, live, via Skype.
 
Pentru mai multe detalii privind programul si achizitionarea biletelor , accesati : http://filmedefestival.ro
 
 

spotlight