spotlight

AMERICAN INDEPENDENT FILM FESTIVAL - EDITIA I - 15-21 SEPTEMBRIE 2017 , CinemaPRO.


11/09/2017

„Indie American la Bucureşti, filme independente made in USA, scenarii speciale, titluri rare, actori care vin de pe ecran în sală ca să interacţioneze cu publicul de cinefili pasionaţi şi avizaţi, dornici să vadă şi altceva de dincolo de Ocean!“ Irina-Margareta Nistor

 

American Independent Film Festival propune o selecţie de producţii independente şi filme americane de artă, un tip de cinema bazat pe tradiţia marilor filme narative americane. Prima ediţie a festivalului are loc în perioada 15-21 septembrie 2017, la CinemaPRO şi Cinemateca Eforie din Bucureşti.
 
American Independent Film Festival este o iniţiativă a Asociaţiei Cinemascop, organizatorul festivalurilor Les Films de Cannes à Bucarest sau Audience Award Film Festival.
 
Vă invităm să rămâneţi la curent cu cele mai noi ştiri despre prima ediţie a festivalului, urmărind noutăţile pe care le vom publica pe site şi pe pagina oficială de Facebook
 
 
Preţul unui bilet este 15 RON.
 
Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim.
 
Magazine: Germanos, Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV
 
Sediile Eventim (Bucureşti: Bulevardul I.C.Bratianu 6, incinta Cinema Pro şi Cluj: Alexandru Vaida-Voevod 53B – Iulius Mall)
 

spotlight