spotlight

AMERICAN INDEPENDENT FILM FESTIVAL - EDITIA I - 15-21 SEPTEMBRIE 2017 , CinemaPRO.


11/09/2017

„Indie American la Bucureşti, filme independente made in USA, scenarii speciale, titluri rare, actori care vin de pe ecran în sală ca să interacţioneze cu publicul de cinefili pasionaţi şi avizaţi, dornici să vadă şi altceva de dincolo de Ocean!“ Irina-Margareta Nistor

 

American Independent Film Festival propune o selecţie de producţii independente şi filme americane de artă, un tip de cinema bazat pe tradiţia marilor filme narative americane. Prima ediţie a festivalului are loc în perioada 15-21 septembrie 2017, la CinemaPRO şi Cinemateca Eforie din Bucureşti.
 
American Independent Film Festival este o iniţiativă a Asociaţiei Cinemascop, organizatorul festivalurilor Les Films de Cannes à Bucarest sau Audience Award Film Festival.
 
Vă invităm să rămâneţi la curent cu cele mai noi ştiri despre prima ediţie a festivalului, urmărind noutăţile pe care le vom publica pe site şi pe pagina oficială de Facebook
 
 
Preţul unui bilet este 15 RON.
 
Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim.
 
Magazine: Germanos, Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV
 
Sediile Eventim (Bucureşti: Bulevardul I.C.Bratianu 6, incinta Cinema Pro şi Cluj: Alexandru Vaida-Voevod 53B – Iulius Mall)
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

spotlight

 • “AMANTA” VINE LA CINEMA PRO !!!
        LUNI 11 DECEMBRIE!!!
         ORELE 19:00 “AMANTA” VINE LA CINEMA PRO !!! LUNI 11 DECEMBRIE!!! ORELE 19:00

  AMANTA -ADAPTARE DUPA " INCURCA LUME " DE A.D.HERTZ ;   A SOSIT TIMPUL SA NE BUCURAM DE O NOUA COMEDIE SAVUROASA CE ADAPOSTESTE IN DISTRIBUTIE ACTORI DE SUCCES DE LA TEATRUL NATIONAL BUCURESTI.                                                                         

   

 • Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor-Q&A IN PREZENTA ECHIPEI ,Duminica-10 Decembrie,Ora 19:00,la CinemaPRO. Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor-Q&A IN PREZENTA ECHIPEI ,Duminica-10 Decembrie,Ora 19:00,la CinemaPRO.

  Filmul spune povestea lui Doru, un tăietor de lemne rămas văduv de o săptămână. Doru ştie că va trebui să o ducă înapoi la orfelinat pe Meda, fetiţa pe care au avut-o timp de opt ani în asistenţă maternală. Ca să o păstreze pe Meda acasă şi să poată depune el dosarul pentru asistenţă maternală, Doru trebuie să facă rost de bani.
  Însă într-o localitate izolată, unde doar mersul la tăiat de lemne şi vânzarea vacilor pot aduce bani legal, Doru este forţat să accepte, după ce a încercat tot ce este omeneşte posibil, să participe la o acţiune de braconaj.