spotlight

AMERICAN INDEPENDENT FILM FESTIVAL - EDITIA I - 15-21 SEPTEMBRIE 2017 , CinemaPRO.


11/09/2017

„Indie American la Bucureşti, filme independente made in USA, scenarii speciale, titluri rare, actori care vin de pe ecran în sală ca să interacţioneze cu publicul de cinefili pasionaţi şi avizaţi, dornici să vadă şi altceva de dincolo de Ocean!“ Irina-Margareta Nistor

 

American Independent Film Festival propune o selecţie de producţii independente şi filme americane de artă, un tip de cinema bazat pe tradiţia marilor filme narative americane. Prima ediţie a festivalului are loc în perioada 15-21 septembrie 2017, la CinemaPRO şi Cinemateca Eforie din Bucureşti.
 
American Independent Film Festival este o iniţiativă a Asociaţiei Cinemascop, organizatorul festivalurilor Les Films de Cannes à Bucarest sau Audience Award Film Festival.
 
Vă invităm să rămâneţi la curent cu cele mai noi ştiri despre prima ediţie a festivalului, urmărind noutăţile pe care le vom publica pe site şi pe pagina oficială de Facebook
 
 
Preţul unui bilet este 15 RON.
 
Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim.
 
Magazine: Germanos, Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV
 
Sediile Eventim (Bucureşti: Bulevardul I.C.Bratianu 6, incinta Cinema Pro şi Cluj: Alexandru Vaida-Voevod 53B – Iulius Mall)
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

spotlight

  • AMANTA REVINE PE 27 MAI ORA 19:30 PE SCENA DE LA CINEMA PRO !!! AMANTA REVINE PE 27 MAI ORA 19:30 PE SCENA DE LA CINEMA PRO !!!

    AMANTA, una dintre cele mai iubite comedii a ultimilor ani revine pe scena CinemaPRO. Reprezentaţia va avea loc pe 27 mai, începând cu ora 19:30. Spectacolul, care s-a jucat până acum în toată ţara de peste 160 de ori cu un succes răsunător, aduce în atenţia publicului un text clasic rafinat, într-o interpretare inegalabilă.

  • American Independent Film Festival
Ediţia a 3-a
12-18 aprilie 2019
Cinema PRO American Independent Film Festival Ediţia a 3-a 12-18 aprilie 2019 Cinema PRO

    Într-o epocă dominată de fake-news, în care publicul este asaltat de mesaje audio-video care îi prezintă direct concluzii şi nu situaţii, educaţia înspre o zona de discernământ, de spirit critic, ca remediu împotriva manipulării devine prioritară.