spotlight

AMERICAN INDEPENDENT FILM FESTIVAL - EDITIA I - 15-21 SEPTEMBRIE 2017 , CinemaPRO.


11/09/2017

„Indie American la Bucureşti, filme independente made in USA, scenarii speciale, titluri rare, actori care vin de pe ecran în sală ca să interacţioneze cu publicul de cinefili pasionaţi şi avizaţi, dornici să vadă şi altceva de dincolo de Ocean!“ Irina-Margareta Nistor

 

American Independent Film Festival propune o selecţie de producţii independente şi filme americane de artă, un tip de cinema bazat pe tradiţia marilor filme narative americane. Prima ediţie a festivalului are loc în perioada 15-21 septembrie 2017, la CinemaPRO şi Cinemateca Eforie din Bucureşti.
 
American Independent Film Festival este o iniţiativă a Asociaţiei Cinemascop, organizatorul festivalurilor Les Films de Cannes à Bucarest sau Audience Award Film Festival.
 
Vă invităm să rămâneţi la curent cu cele mai noi ştiri despre prima ediţie a festivalului, urmărind noutăţile pe care le vom publica pe site şi pe pagina oficială de Facebook
 
 
Preţul unui bilet este 15 RON.
 
Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim.
 
Magazine: Germanos, Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV
 
Sediile Eventim (Bucureşti: Bulevardul I.C.Bratianu 6, incinta Cinema Pro şi Cluj: Alexandru Vaida-Voevod 53B – Iulius Mall)
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

spotlight

  • Hai la film!
Comedia „Oh, Ramona!”, de Cristina Jacob, la CinemaPRO din 14 februarie. Hai la film! Comedia „Oh, Ramona!”, de Cristina Jacob, la CinemaPRO din 14 februarie.

    Oh, Ramona! urmăreşte transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-şi trăieşte candid şi autoironic prima poveste de dragoste, inocentă şi neîmpărtăşită, în alternanţă cu a doua poveste, intensă şi nebunească, incapabil să facă o alegere.Oh, Ramona! este rescrierea cinematografică a cărţii lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”

  • DISTANTA DINTRE MINE SI MINE Q&A IN PREZENTA ECHIPEI -MIERCURI 13 MARTIE ,ORA 20:00,LA CINEMAPRO DISTANTA DINTRE MINE SI MINE Q&A IN PREZENTA ECHIPEI -MIERCURI 13 MARTIE ,ORA 20:00,LA CINEMAPRO

    Toţi ne luptăm cu propriul trecut. Unii, mai mult ca alţii. Cu o reputaţie de femeie fatlă, băutoare şi fumătoare prodigioasă, poeta avangardistă, compozitoarea şi graficiana Nina Cassian are cu ce să se lupte: după ce în anii fascismului în România s-a refugiat în ilegalismul comunist, a devenit simultan complice şi problemtică pentru noul-instalat regim Stalinist, ca apoi să intre în conflict direct cu regimul Ceauşescu, terminând într-un exil nedorit în 1985, în urma uciderii dizidentului Gheorghe Ursu.