spotlight

Anamaria Marinca, despre experienta din "Furia: Eroi anonimi": "Brad Pitt si David Ayer au fost sprijinul meu"


24/10/2014


Anamaria Marinca, cea care interpreteaza rolul Irmei in drama de razboi "Furia: Eroi anonimi/ Fury", a declarat, la premiera lungmetrajului de la Festivalul de Film de la Londra, ca Brad Pitt, alaturi de care joaca in aceasta pelicula, si regizorul David Ayer au fost "sprijinul" sau.


Pe 19 octombrie, lungmetrajul a fost proiectat in premiera in inchiderea Festivalului de Film de la Londra, in prezenta actorului Brad Pitt si a regizorului David Ayer. De asemenea, la premiera lungmetrajului au participat actorii Anamaria Marinca, Alicia Von Rittberg, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Jon Bernthal si Michael Peña.
Intrebata dupa premiera lungmetrajului cum a fost sa filmeze o scena atat de intensa precum cea prezentata in drama de razboi, Anamaria Marinca a precizat ca, intr-un fel, pentru ea "nu a fost atat de greu", avand in vedere ca "baietii au creat intreaga atmosfera".

"Era o frica peste tot si am simtit-o intens. David este un regizor incredibil si cumva a reusit sa ne puna sa cream aceasta situatie uimitoare", a completat aceasta."stiu ca a brutal, a fost teribil sa realizam acea scena, tremuram in realitate, doar am crezut. Uneori doar crezi, oamenii din jur te fac sa crezi si cred ca, pentru mine, Brad si David au reprezentat sprijinul principal", a mai spus Marinca.

Pe de alta parte, intrebata daca relatia dintre regizorul filmului si actorul Brad Pitt a fost una "naturala", Anamaria Marinca a precizat ca, "in momentul in care au ajuns in distributie, ei deja se purtau ca o familie". "A fost un proces neobisnuit. M-am simtit foarte apropiata de ei si m-am simtit in pericol si in siguranta in acelasi timp. stiu ca este un paradox, dar a fost o perioada nebuna pentru noi toti", a mai spus Marinca.


De asemenea, intr-un interviu publicat pe pagina Festivalului de Film de la Londra, Anamaria Marinca a relatat ca, pentru David Ayer, "filmul are legatura cu ceea ce este el si cu istoria familiei lui". "Ambii lui bunici au luptat in razboi si este o metafora pentru el", a spus actrita.

Cu o actiune care se petrece la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, filmul "Fury" spune povestea unui sergent american (Brad Pitt) cu mare experienta in lupta. impreuna cu echipajul sau de cinci oameni, sergentul Wardaddy conduce un tank Sherman, supranumit "Fury", si patrunde in spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigasa, care ar trebui sa dea ultima lovitura fortelor armate ale Germaniei naziste.
 

spotlight