spotlight

Best Of Noaptea Devoratorilor de Publicitate se reinventeaza !


14/04/2016

Propunand un program de doar doua ore, spectacolul contine cele mai amuzante spot-uri realizate de-a lungul timpului incepand cu anii `80, atat celebre cat si mai putin cunoscute culese din toate colturile lumii. Patru categorii vor capta interesul publicului fiind structurate astfel: Men/Women/Love&Sex/Kids.
 
 
In continutul categoriilor se regasesc barbati puternici si seducatori, dar si barbati neindemanatici sau naivi; femei celebre, sexy, gospodine, sau „blonde” stangace. Mai mult decat atat a treia categorie ridica o intrebare deja uzuala: care este diferenta dintre dragoste si sex? Spot-urile sunt indraznete si in acelasi timp sugestive, fiind tratate intr-o maniera neobisnuita. Ultima categorie propune sa ne intoarcem in lumea copilariei, o lume inocenta dar nu lipsita de savoare.
 
Intr-o lume plina de advertising, in care lucrurile evolueaza foarte repede propunem consumatorului de produs sa ia o pauza si sa devina un consumator asumat de publicitate. Te asteptam in datele de 15, 16 si 22, 23 aprilie 2016 la CinemaPRO, orele: 23.00.
 
Biletele se gasesc in reteaua Eventim si la casieria cinematografului.
 

spotlight