spotlight

BLENDED - SPOTLIGHT


19/06/2014

Chimia din 50 First Dates dintre Adam Sandler si Drew Barrymore ar putea fi reeditata in comedia Blended. Filmul incepe tot cu o intalnire intre protagonisti, insa de data aceasta cei doi sunt parinti divortati. Prin intermediul unei coincidente, ei ajung impreuna cu copiii intr-o excursie in Africa, destinata familiilor. Scanteile de la inceput se transforma in sentimente puternice, iar copiii beneficiaza de pe urma lor.
 
Din greseala impreuna este o comedie de situatii, cu personaje expresive si amuzante, un film despre familie, dragoste, intamplari mai mult sau mai putin obisnuite, care se petrece in mare parte intr-o locatie exotica si fermecatoare din Africa de Sud.
 
Jim si Lauren sunt doi parinti singuri care se chinuie cu grijile vietii si cu copiii lor carora nu prea reusesc sa le faca fata. Desi prietenii lor cred ca s-ar potrivi de minune, intalnirea lor este un esec total si ambii se grabesc sa scape cat mai repede unul de celalalt. Numai ca soarta are alte planuri si cei doi se intalnesc din nou… in Africa! Bineinteles, intalnirea lor o sa fie plina de surprize amuzante si multe alte lucruri pe care va trebui sa le descoperiti singuri…
 
Chimia dintre  Drew si Adam, dar si a acestora cu interpretii celor cinci copii, este vizibila, conferindu-i filmului o sinceritate si emotie deosebite. 
 
 
Cadrul povestii este unul spectaculos, excelent ales de producatori. Filmul a fost filmat in Africa de Sud, in luxosul hotel Sun City si in rezervatia naturala Pilanseberg. Mai avem si cateva surprize placute , in rolul colegului lui Jim, angajat intr-un magazin de articole sportive, il vei regasi pe Shaquille O’Neal ; un renumit jucator de cricket sud-african, Dale Stern, apare in rolul unui angajat al resortului ce incearca sa le dezvaluie secretele acestui sport turistilor ; pe parcursul sejurului sud-african, fiecare descoperire sau intamplare stanjenitoare a personajelor sunt amplificate de un fel de cor grecesc denumit Thathoo.
 
 
Blended (2014) este o comedie care respecta “reteta” de succes din anii 90. Este o poveste frumoasa, foarte amuzanta, si cu ceva dragoste pe alocuri. 
 
 
 
Blended sau Din greseala impreuna este deci un film de vazut asa ca te asteptam din 20 iunie la CinemaPRO cu o comedie pe cinste.
 
 
 

spotlight