spotlight

Cantec pentru Tisha


10/05/2015

Miniartshow by Ioana Ginghina prezinta un spectacol inedit, in premiera absoluta, "Cantec pentru Tisha", un text original, antrenant plin de cantece si jocuri interactive. Biletele au fost puse in vanzare.

"Cantec pentru Tisha" este un spectacol emotionant dedicat atat copiilor peste 4 ani cat si parintilor. Musicalul, prin interactiune si jocuri noi, reuseste sa aduca in prim plan relatia dintre copii si parinti, importanta si nevoia de a petrece cat mai mult timp cu copilul tau.
 
Micutii vor dansa si vor canta alaturi de Tisha, eroina principala a musicalului. Tisha va crea o lume vesela si plina de optimism impreuna cu Ursul haios, papusile Raza de Soare si Gratziline, cosarul vesel, care prind viata si incep sa cante, sa creeze jocuri hazlii si interactive. Printre cantecele unice, special create pentru acest spectacol, spectatorii vor recunoaste si vor fredona si cantece celebre ale copilariei.
 
Ingredientele pentru un succes real sunt un scenariu inedit al unei povesti reale, muzica originala antrenanta a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plina de farmec a unor actori experimentati si, surpriza spectacolului, aparitia video a cuplului Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol.
 
BILETE "CANTEC PENTRU TISHA" Evenimentul va avea loc la CinemaPRO in zilele de 9 mai, ora 11:00, 17 mai, ora 11:00 si 19 mai, ora 10:00.
 
Textul si versurile: Andreea Gaica
 
Compozitie muzicala originala: Eduard Petru Jighirgiu
 
Costume si decor: Flavia Varga
 
Regie si coregrafie: Felicia Dalu
 
Cu: Ioana Ginghina, Andreea Gaica, Emilian Marnea, Ilona Brezoianu, Elena Dumitrescu, Andra Mirescu, Razvan Rotaru, Rares Florin Stoica
 
Distributie:
 
Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu
 
Gratziline: Ioana Ginghina/Andreea Gaica
 
Raza de Culoare: Ilona Brezoianu
 
Cosarul: Emilian Marnea/Razvan Rotaru
 
Ursul: Rares Florin Stoica/Razvan Rotaru
 
Producator: MiniArtShow by Ioana Ginghina
 
Durata: 60 min
 
Biletele se gasesc pe site-ul Eventim si la casa de bilete Cinema PRO.
 
 

spotlight