spotlight

CAPITANUL AMERICA: RAZBOINICUL IERNII - 3D


3/04/2014

Marvel aduce inapoi in acest an pe marile ecrane unul dintre cei mai iubiti super eroi, Captain America. Al doilea film din serie, Capitanul America: Razboinicul iernii, este total diferit, o reusita atat pentru genul filmelor cu super eroi, cat si la nivel de film de spionaj. Mai bun, mai indraznet si mai captivant, al doilea film cu Captain America este un must see, mai ales ca fanii vor avea ocazia sa il vada pe romanul Sebastian Stan facand un rol spectaculos ca antagonistul principal - Razboinicul Iernii. 
 
Dupa evenimentele din The Avengers, Steve Rogers (Chris Evans) traieste in Washington, incercand sa-si afle locul in lumea moderna dupa ce a petrecut decenii inghetat in vesnicele zapezi ale Arcticii.
 
 
 
Dar, dupa ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezeste implicat intr-un mister ce ar putea pune in pericol intreaga lume. Alaturi de Black Widow (Scarlett Johansson), eroul incearca sa dezlege itele pana cand nu este prea tarziu, iar asta il va arunca impotriva unui redutabil si in acelasi timp familiar adversar, Razboinicul iernii (Sebastian Stan).
 
 
Punctul forte al acestui film reprezinta tranzitia geniala de la un simplu film cu super eroi la un thriller retro despre spionaj, cu trimiteri directe la contextele politice si sociale ce definesc societatea actuala. Povestea este foarte bine dezvoltata, personajele construite atent si in continuitate cu evenimentele petrecute in primul film cu Captain America.
 
 
Acum, Steve Rogers incearca sa isi gaseasca locul dar si scopul: este Captain America pregatit sa infrunte o lume intreaga? Elementul surpriza vine din povestea eroului negativ, Razboinicul Iernii. El est de fapt Bucky Barnes, bunul prieten al lui Steve Rogers in primul film. In primul film se lasa de inteles ca el moare in razboi, insa acum vom afla ca a fost si el criogenat si inclus intr-un program de spalare pe creier si transformat in inamic. Nu va spunem mai mult pentru ca va lasam sa descoperiti singuri misterele.
 
 
 
Sebastian Stan este una dintee cele mai electrizante aparitii: nu iti poti lua ochii de el, ajutat fiind si de costumul firos, si desi are putine replici, romanul reuseste sa se faca usor observat, cu o prezenta letala. De remarcat si aparitia legendarului Robert Redford, care aduce din aura filmelor thriller de altadata, intr-un rol care o sa va surprinda.
 
Scarlett Johansson si Anthony Mackie (Falcon) sunt foarte buni in roluri secundare, sustinand cu brio povestea filmului.
 
Per total, Capitanul America: Razboinicul iernii este un film Marvel foarte bun, in topul productiilor cu super eroi, care te tine prins si are succes pentru ca povestea este mai bine dezvoltata si mai antrenanta. 
 
Ne-a placut filmul si va recomandam ca in acest weekend sa nu-l ratati.Din 4 aprilie puteti urmari Capitanul America: Razboinicul Iernii la CinemaPRO.

spotlight

  • Spectacolul de teatru „EU nu contez!” pe scena CinemaPRO ,Joi 27 Februarie 2020 incepand cu ora 19:00. Spectacolul de teatru „EU nu contez!” pe scena CinemaPRO ,Joi 27 Februarie 2020 incepand cu ora 19:00.

    Turneul ARTfel continuă şi îşi propune să aducă spectacolul de teatru „EU nu contez!” pe scene noi ale României. După ce în ultimii ani a primit mii de aplauze, a stârnit zâmbete şi lacrimi, atât în ţară cât şi în capitala culturală a lumii, Paris, Turneul va ajunge in locaţii noi :
     
    Cinema Pro, Bucuresti în data de 27 Februarie  ora 19:00

  • AMANTA REVINE PE 27 MAI ORA 19:30 PE SCENA DE LA CINEMA PRO !!! AMANTA REVINE PE 27 MAI ORA 19:30 PE SCENA DE LA CINEMA PRO !!!

    AMANTA, una dintre cele mai iubite comedii a ultimilor ani revine pe scena CinemaPRO. Reprezentaţia va avea loc pe 27 mai, începând cu ora 19:30. Spectacolul, care s-a jucat până acum în toată ţara de peste 160 de ori cu un succes răsunător, aduce în atenţia publicului un text clasic rafinat, într-o interpretare inegalabilă.