spotlight

Christian Grey si povestea lui de dragoste in noul volum semnat E. L. James


12/10/2015

Scriitoarea E. L. James va pune in paginile noului sau volum "Grey" povestea dintre Christian Grey si Anastasia Steele intr-o alta lumina.

Volumul a aparut in colectia Eroscop a editurii Trei. Despre acest roman se aude ca scoate la iveala toate fanteziile femeilor.

Acum poti vedea lumea din Cincizeci de umbre ale lui Grey si altfel: prin ochii lui Christian Grey!

E randul lui Christian sa vorbeasca: dezvaluindu-ne gandurile si visele lui, E L James ne ofera o perspectiva noua asupra povestii de dragoste care a incantat milioane de cititori din intreaga lume.

Christian Grey controleaza totul in jurul sau; lumea lui este ordonata, disciplinata si pustie – pana in ziua in care Anastasia Steele isi face aparitia in biroul sau: un vartej de forme atragatoare si o coama rebela de par negru. Christian incearca s-o uite, dar devine subjugat de un torent de emotii pe care nu le poate intelege si carora nu le poate rezista. Spre deosebire de toate femeile pe care Christian le-a cunoscut vreodata, timida si naiva Ana pare sa vada dincolo de omul de afaceri genial si de stilul sau de viata luxos pana in adancul inimii sale ranite si reci.
Relatia lui cu Ana va alunga oare cosmarurile din copilarie care-l bantuie in fiecare noapte? Sau dorintele sale sexuale intunecate, nevoia excesiva de control si dispretul fata de sine care-i umplu sufletul o vor alunga pe aceasta fata si vor distruge speranta fragila pe care ea i-o ofera?

„Confesiunea sincera a lui Christian Grey ii confera celebrei povesti o nota masculina, pasionala si mult mai sexy. Ana, asa cum o vede Christian, e seducatoare, inteligenta si plina de erotism. Mai realist si mai picant decat tot ce a scris E L James inainte, Grey a meritat asteptarea. Le da celor trei volume anterioare o savoare bine-meritata." -- Daily Express

„Acest nou roman, impreuna cu trilogia si adaptarea cinematografica, scot la iveala fanteziile femeilor, ceea ce nu poate fi decat un lucru bun." -- The Mail on Sunday

Dupa ce a lucrat douazeci si cinci de ani in televiziune, E L James a hotarat sa-si urmeze visul din copilarie, acela de a scrie povesti de care oamenii sa se indragosteasca. Rezultatul a fost senzualul romance Cincizeci de umbre ale lui Grey si cele doua continuari ale sale, Cincizeci de umbre intunecate si Cincizeci de umbre descatusate, o trilogie care a inregistrat vanzari de peste 125 de milioane de exemplare si a fost tradusa in 52 de limbi.

In 2012 E L James a aparut in seria Barbarei Walters, „Ten Most Fascinating People of the Year", in lista „Most Influential People in the World" a publicatiei Time si a fost numita „Person of the Year" de Publishers Weekly. Cincizeci de umbre ale lui Grey a ramas pe lista de bestseller New York Times 133 de saptamani consecutiv, iar in 2015 adaptarea cinematografica – in realizarea careia E L James s-a implicat – a doborat toate recordurile de box-office pentru Universal Pictures.

E L James locuieste la Londra cu sotul ei, romancierul si scenaristul Niall Leonard, si cei doi fii ai lor. Continua sa scrie romane si, de asemenea, sa lucreze la adaptarile cinematografice pentru Cincizeci de umbre intunecate si Cincizeci de umbre descatusate.

 

spotlight