spotlight

Cinema in aer liber pe Insula Artelor din Parcul Titan


26/08/2015

In perioada 4 august - 6 septembrie pe Insula Artelor din Parcul Titan din Bucuresti vor rula, de la 20:30, filme gratuite printre care amintim Salonul lui Jimmy, Necazurile lui Gilbert Grape, Domnisoara Julie si multe altele.

Caravana Metropolis va stationa in Parcul Titan din Capitala, pe Insula Artelor, in perioada 4 august - 6 septembrie, si invita publicul sa vizioneze gratuit cate un film nou in fiecare zi, de la ora 20:30.

Iata programul Cinema in aer liber

26 august, 20:30 - Salonul lui Jimmy (drama, AP 12)

Inspirata de o poveste adevarata, pelicula il urmareste pe Jimmy Gralton (Barry Ward), un activist irlandez care se intoarce din America in satul natal si deschide un centru cultural pentru tineri. Aducand de peste Ocean jazz-ul si discutiile pe teme politice, liberale, el starneste reactia agresiva a Bisericii si a statului conservator.

27 august, 20:30 - Falci (N15)

In anul 1975, regizorul Steven Spielberg a ecranizat best seller-ul lui Peter Benchley, de o forta impresionanta si plina de suspans. Unul dintre cele mai mari succese din istoria filmului, ”Falci" a lasat o amprenta de neuitat, atat asupra publicului, cat si asupra celor care merg la plaja, descriind in cateva cuvinte, o mare inspaimantatoare: "NU INTRA IN APA!"Teroarea odata pornita, personajele interpretate de Roy Scheider, Richard Dreyfuss si Robert Shaw trebuie sa-si uneasca fortele intr-o incercare disperata de a distruge un ucigas ce cantareste aproape trei tone.

28 august, 20:30 - Povesti Salbatice (N15)

Regizorul si scenaristul Damián Szifron n-a facut un singur film, ci sase lipite sub un singur titlu si trimise intr-o lume care s-ar putea sa nu fie pregatita pentru ele”, scrie revista americana „Rolling Stone”. Filmul lui Damián Szifrón este co-produs de Pedro Almodóvar si a facut senzatie la Cannes 2014.

Vezi programul complet pe caravana.metropolisfilm,.ro
 

spotlight