spotlight

DIVERGENT - DIGITAL


20/03/2014

Divergent este asteptat de milioane de fani din intreaga lume. Promovat si considerat noul The Hunger Games, filmul o aduce in prim plan pe Shailene Woodley, viitoarea Jennifer Lawrence a Hollywood-ului. Filmul are la baza o serie de carti foarte populare si iubite in intreaga lume. Pe langa ideea originala, filmul o sa va surprinda cu interpretarile bune din partea eroilor, dar si cu o poveste emotionanta si palpitanta. 
 
Actiunea din Divergent are loc intr-un viitor sumbru, unde populatia este divizata in functie de o caracteristica predominanta. Intr-un Chicago distopic, societatea este impartita in cinci factiuni separate, fiecare dintre ele cultivand o anumita virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegatia (cei altruisti), Neinfricarea (cei curajosi), Prietenia (cei pasnici) si Eruditia (cei inteligenti).
 
 
 
In fiecare an, intr-o zi anume, tinerii in varsta de saisprezece ani trebuie sa-si aleaga factiunea carora se vor alatura pentru tot restul vietii. Eroina, Beatrice, face o alegere care va surprinde pe toata lumea, inclusiv pe ea insasi. Ea este diferita si considerata o amenintare, deci societatea va incerca sa o elimine. 
 
 
Regizorul Neil Burger face o treaba buna nu doar la nivel vizual, creand un Chicago distopic spectaculos, dar ofera suficient spatiu pentru ca personajele sa se dezvolte. Filmul poate fi comparat cu The Hunger Games, insa are o poveste de dragoste  mult mai bine conturata si dezvoltata. Beatrice, eroina filmul, se indragosteste de Four, interpretat de carismaticul Theo James.
 
 
Ne-a placut foarte mult de Shailene Woodley, care creeaza o eroina puternica si vulnerabila in acelasi timp, o tanara curajoasa, dar care nu isi poate ascunde sentimentele. Actrita, care a impresionat in drama The Descendants alaturi de George Clooney este un star in devenire si are toata sansele sa devina.
 
 
 
Divergent o sa va surprinda si o sa gasit un film complet, care o sa va tina captivati si o sa ofere adrenalina, emotie si actiune. Din 21 martie, puteti urmari Divergent la CinemaPRO.
 
 
 
 
 
 
 
 

spotlight