spotlight

Dylan Moran revine la Bucuresti! OFF THE HOOK: un show de stand-up comedy 100% nou, in premiera in Romania, la CinemaPRO


28/01/2016

Dupa ce a vizitat pentru prima data Romania in toamna anului 2013, iar show-ul sau s-a bucurat de un adevarat success, Dylan Moran a inclus din nou Bucurestiul pe harta oraselor in care va sustine un nou spectacol de stand up comedy, OFF THE HOOK. Pe 3 februarie 2016, cei care prefera comedia sarcastica, cultivata si conectata la realitatea cotidiana, au ocazia sa il revada pe artist la Cinema PRO.

Supranumit si “Oscar Wilde al comediei”, Dylan Moran aduce in premiera la Bucuresti show-ul OFF THE HOOK, un spectacol stand up complet nou, dupa aproape trei ani de la prima sa aparitie pe o scena din Romania. Noul turneu a primit deja numeroase recenzii favorabile, acesta fiind o demonstratie de forta a modului cu adevarat unic in care Moran abordeaza subiecte cotidiene precum iubirea, politica si absurditatile de zi cu zi. Livrate cu o eleganta poetica, temele sale predilecte sunt studiate in amanunt,  fiind in acelasi timp adaptate specificului local al tarilor in care sustine reprezentatii.

Dylan Moran este un artist versatil, un performer complet, care pe langa faptul ca este un comediant extrem de apreciat la nivel international, joaca in filme si chiar le produce, exceland in toate aceste domenii. Acesta a debutat pe scena stand-up in 1992, iar in 1993 primeste premiul competitiei So You Think You're Funny din cadrul Edinburgh Festival. Ulterior, artistul devine o prezenta constanta in cadrul evenimentelor de profil precum Just for Laughs Montreal Comedy Festival, Melbourne International Comedy Festival sau Kilkenny Comedy Festival. In 2007 s-a clasat pe locul 17 in topul celor mai buni 100 de comici de stand-up realizat de Channel 4, trei ani mai tarziu ocupand pozitia a 14-a.

Chiar daca Dylan Moran este un om facut pentru scena si show-uri live, acesta nu a stat departe nici de micul ecran, jucand in 1998 primul sau rol intr-o productie televizata, in cadrul sitcomului How Do You Want Me?, difuzat pe BBC 2. Mai mult decat atat, in 1999 Dylan face pasul catre cinematografie, jucand rolul lui Rufus in comedia romantica Notting Hill, alaturi de Hugh Grant si Julia Roberts. In anul 2000, pe Channel 4 este lansat proiectul Black Books, un sitcom creat chiar de Dylan Moran in care acesta are rolul principal. Productia se bucura de un adevarat succes, astfel ca alte doua sezoane sunt difuzate pana in 2004, atunci cand Dylan obtine primul sau rol major pentru marele ecran in comedia zombie Shaun of the Dead.

Turneul european OFF THE HOOK a debutat anul acesta, pe 24 octombrie, in Islanda, se va incheia anul viitor in martie, in Croatia si include tari precum Austria, Rusia, Elvetia, Spania sau Norvegia. Dylan Moran va ajunge pe 3 februarie la Cinema PRO, biletele fiind disponibile online pe www.eventim.ro, si in retelele afiliate (inclusiv la casieria CinemaPRO), la doua categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 125 lei si 150 lei. Show-ul este programat sa inceapa la ora 19:00, evenimentul desfasurandu-se exclusiv in limba engleza.

Livehouse Comedy este principala platforma de live entertainment dedicata in Romania fenomenului stand up comedy international. Seria de evenimente Livehouse Comedy a inclus pana acum reprezentatii ale unor artisti ca Eddie Izzard, Dylan Moran, Pablo Francisco, Jimmy Carr, Daliso Chaponda sau Michael Winslow.

spotlight