spotlight

Erotic Shorts, in martie la Cinema PRO - Chimia iubirii vazuta in filme scurte


6/03/2015

Vineri, 20 martie si sambata, 21 martie, de la 22.30, Cinema PRO gazduieste Erotic Shorts, doua seri consecutive de scurtmetraje despre iubire si frumusetea corpului uman. 

Apropierea dintre corpuri pune universul in miscare si defineste esenta vietii. Editia de primavara ShortsUP sarbatoreste atractia universala printr-o colectie curajoasa de filme scurte ce cauta raspuns la o intrebare vie: ce ne aduce impreuna?
 
Vineri, 20 martie si sambata, 21 martie, de la 22.30, Cinema PRO gazduieste Erotic Shorts, doua seri consecutive de scurtmetraje despre iubire si frumusetea corpului uman. Veti face cunostinta cu o lume cinematografica indrazneata, in care esteticul joaca rolul cheie. Pe ecran, pulsatiile vitale se transforma in forme si culori provocatoare, o masinarie care pune la incercare mintea, ochiul si emotiile.
 
ShortsUP Martie
 
Selectia de filme ShortsUP va fi diferita in fiecare seara,  formata din fictiuni, animatii si documentare ce exploreaza resorturile atractiei in culturi diferite. Evenimentul va fi deschis de scurtmetrajul Futon (r. Yoriko Mizushiri, 2014), productie japoneza care aduce senzualitatea la rang de arta. Din aceeasi colectie face parte si Omul perfect (r. Jorgen Leth, 1967), scurtmetraj danez despre idealul corpului uman construit de-a lungul istoriei.
 
Biletele si abonamentele ShortsUP pot fi cumparate in avans din reteaua Eventim (online sau in magazinele partenere) in trei etape: EARLY BIRD, in perioada 5-13 martie, la pretul de 20 lei pe seara si 40 lei pentru ambele seri, PRE-SALE, in perioada 13 – 20 martie, la pretul de 30 de lei pe seara sau 50 de lei pentru ambele seri. In limita locurilor disponibile, biletele pot fi cumparate si la Cinema PRO  in seara evenimentului, la pretul de 40 de lei pe seara si 60 de lei pentru ambele seri.  Mai multe detalii pe www.shortsup.ro.
 
Pretul biletelor include accesul la scurtmetrajele ShortsUP si la zona extra-filme care continua calatoria cinematografica cu o expozitie pe tema principiilor organice ale iubirii.
 
EROTIC SHORTS este un  eveniment adresat publicului peste 18 ani, deschis la provocari vizuale. Patru ore de filme scurte premiate propun o definitie sincera si esentiala a iubirii. Urmatorul eveniment ShortsUP, Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, va avea loc in primul weekend al lunii iulie.
 
Parteneri media: Playboy, Nicecream.fm, Sapte Seri, Cinemagia, Glamour, Times New Roman, Iqads, Decat o Revista, Sub25, Urban.ro, 121.ro, Ziarul Ring, Vice. Mai multe detalii pe Facebook ShortsUP

spotlight