spotlight

Festival pentru Colectiv: Concerte cu Ştefan Bănică şi Florin Chilian şi teatru, în Herăstrău


6/11/2015

Ştefan Bănică, Florin Chilian, Guess Who, Direcţia 5 şi Zdob şi Zdub vor concerta, de vineri până duminică, între orele 17.00 - 23.00, la Festivalul de Artă Contemporană Metropolis din Bucureşti, care va include şi alţi artişti, evenimentul fiind dedicat victimelor incendiului din Colectiv.

"Vineri, sâmbătă şi duminică, artiştii vor urca pe scenă şi îşi vor dona banii către ‪#Colectiv‬", potrivit unui anunţ publicat pe pagina de Facebook a Teatrului Metropolis.
 
Astfe, vineri, de la ora 16.30, în cadrul Festivalului de Artă Contemporană Metropolis sunt programate: spectacolul de teatru "Carpathian Garden", de Radu Iacoban, concerte cu Florin Chilian, Guess Who/ Maximilian, Grasu XLL/ Tranda şi Bere Gratis, o proiecţie a filmului "Poziţia copilului", de Călin Peter Netzer. Acestora li se adaugă o expoziţie şi dansuri ale echipei formate din coregrafii Cocuţa şi Bogdan Boantă.
 
Festivalul va continua sâmbătă, de la aceeaşi oră, cu spectacolele "Rencontres", de Dragoş Huluba, şi "Buzunarul cu pâine", de Matei Vişniec, concerte cu Nicoleta Nucă, Direcţia 5, Ştefan Bănică Jr., proiecţia peliculei "Cai Putere", de Daniel Sandu.
 
Duminică, publicul va putea asista la spectacolele de teatru "În parc", de Radu Iacoban, şi "Intuiţia masculină - Trilogia americană", urmate de concerte susţinute de ROA, Zdob şi Zdub, Carla's Dream şi Delia.
 
Zona festivalului se întinde de la intrarea din Piaţa Charles de Gaulle până spre Expo Flora, iar accesul publicului este gratuit la toate evenimentele.
 
În urma incendiului care a avut loc pe 30 octombrie, în clubul Colectiv, au decedat 32 de persoane şi alte aproape 200 au fost rănite. În spitalele din Capitală erau internate, vineri, 127 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 65 în stare critică şi gravă.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

spotlight

  • AMANTA REVINE PE 27 MAI ORA 19:30 PE SCENA DE LA CINEMA PRO !!! AMANTA REVINE PE 27 MAI ORA 19:30 PE SCENA DE LA CINEMA PRO !!!

    AMANTA, una dintre cele mai iubite comedii a ultimilor ani revine pe scena CinemaPRO. Reprezentaţia va avea loc pe 27 mai, începând cu ora 19:30. Spectacolul, care s-a jucat până acum în toată ţara de peste 160 de ori cu un succes răsunător, aduce în atenţia publicului un text clasic rafinat, într-o interpretare inegalabilă.

  • American Independent Film Festival
Ediţia a 3-a
12-18 aprilie 2019
Cinema PRO American Independent Film Festival Ediţia a 3-a 12-18 aprilie 2019 Cinema PRO

    Într-o epocă dominată de fake-news, în care publicul este asaltat de mesaje audio-video care îi prezintă direct concluzii şi nu situaţii, educaţia înspre o zona de discernământ, de spirit critic, ca remediu împotriva manipulării devine prioritară.