spotlight

Gerard Butler s-a logodit! A renuntat la burlacie?


2/03/2015

Tabloidele de peste ocean scriu despre actorul Gerard Butler ca s-ar fi logodit cu iubita sa, specialista in design interior Morgan Brown. Totul a pornit de la un inel...
 
Iubita lui Gerard Butler, Morgan Brown, specialista in design interior, model si femeie de afaceri, a fost vazuta purtand un inel cu un diamant urias, scrie Daily Mail. De aici si pana la ideea ca cei doi s-ar fi logodit departe de ochii presei a fost o jumatate de pas.
 
Gerard si Morgan au o relatie ce dureaza din vara anului trecut, iar in tot acest timp nu au stat niciodata despartiti. Au mers impreuna la evenimente, iar in public au avut mereu grija sa fie vazuti ca doi indragostiti.
 
Chair daca sarbatorile de iarna le-au petrecut separat, dragostea lor este si mai infloritoare. Dupa cum au fotografiat paparazzi si dovada de pe degetul viitoarei mirese. 
 
Gerard Butler a avut multe relatii cu femei frumoase si celebre, dar niciuna nu a reusit sa-l duca in fata altarului. Poveste de viata asemanatoare cu cea a lui George Clooney, de curand intrat in clubul casatoritilor.
 

spotlight