spotlight

GODZILLA - 3D


15/05/2014

Godzilla este unul dintre cei mai celebri monstri din istoria cinematografiei, care fascineaza de zeci de an generatii intregi. In 2014, dupa o absenta de peste 15 ani, Gojira, asa cum este denumirea japoneaza, este readus la viata, din adancuri, intr-un mod spectaculos, in poate cel mai bun film despre creatura japoneza facut pana acum. Cu o atmosfera terifianta, decoruri deosebite si peisaje apocalipitice, Godzilla 3D este un succes, dar cel mai mult datorita eroului care da si numele filmului: Godzilla, creatura infricosatoare care se hraneste cu radiatii.

Cunoscut doar pentru un horror mediocru, Monsters, regizorul Gareth Edwards demonstreaza in acest film o maturitate, dar si ce inseamna cand ai la dispozitie un buget mare, actori buni si un studiou care sa te sustina. Godzilla este un film foarte reusit, care se intoarce la originile creaturii japoneze, creata acum 60 de ani. Monstrul este impunator, urias si infricosator, insa filmul reuseste sa surprinda cu povestea creaturii printr-o rasturnare de situatie deosebita.
 
 
 
De aceasta data, colosala creatura isi face aparitia pentru a restabili echilibrul natural si a apara planeta de invazia nimicitoare a doi monstri giganti care se hranesc cu energie nucleara si distrug absolut tot ce le iese in cale.
 
 
 
Intreaga omenire este acum in mare pericol, iar Godzilla ramane singura ei speranta, oricat de terifianta ar fi aceasta varianta.
 
 
Godzilla 3D reuneste o distributie complexa, formata din Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, Sally Hawkins, David Strathairn si Bryan Cranston. Insa, dintre toti, credem ca Bryan Cranston iese in evidenta, creand un personaj uman deosebit, de care te atasezi si cde care iti pare rau. Pacat ca nu apare mai mult in film.
 
 
Un film onorabil, care trateaza cu respect simbolul japonez pe care il reprezinta reptila gigant. Godzilla striveste ceilalti monstri si arata extroardinar
 
 
"Godzilla" ne-a placut foarte mult pentru ca se apropie de esenta simbolului japonez, intr-o maniera moderna si captivanta, care te face sa tresari de pe scaun de emotie.
 
 
Din 16 mai, puteti urmari Godzilla si la CinemaPRO.

spotlight