spotlight

"Gwansang (The Face Reader)", in premiera la Cinema PRO (trailer)


20/04/2015

Pentru pasionatii de cultura coreeana, Ambasada Coreei de Sud lanseaza o invitatie la film! Pe 21 aprilie 2015, de la ora 19:00, la Cinema Pro din Bucuresti (Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3) are loc proiectia celui mai premiat film correan din anul 2013 - "Gwansang (The Face Reader)".

Intrarea este libera, iar in ceea ce priveste gustarile, regula va fi primul venit, primul servit.
 
In total, vor fi disponibile 541 de locuri.
 
Avem, de asemenea, rugamintea sa ne trimiteti un e-mail cu numele dvs. si cel al insotitorului/ilor la adresa:  embrokromania@gmail.com, pentru o evidenta a numarului de participanti la eveniment.
 
*titlu de e-mail : ex) participare la film "000"(numele)
 
 
"Gwansang (The Face Reader)" este o productie a anului 2013 cu actorul coreean Song Kang-ho in rolul fiului cazut in dizgratie a unei familii de nobili ce merge la Joseon pentru studii. Actiunea are loc in 1455, in timpul domniei lui Sejo of Jeson. El devine astfel capabil sa evalueze personalitatea, starea mentala si obiceiurile unei persoane doar dintr-o privire. Talentul sau il conduce spre curtea regala unde se trezeste implicat intr-o lupta pentru putere intre marele Print Suyang si generalul Kim Jong-seo, un monarh de la curtea regelui Munjong. 
 
 
"Gwansang (The Face Reader)" este unul dintre filmele cu cele mai mari incasari din Coreea de Sud, din 2013. A castigat sase premii la cea de-a 50-a editie a galei Grand Bell Awards, inclusiv premiul pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor - Jae-rim Han, cel mai bun actor in rol principal - Song Kang-ho.
 
Din distributie fac parte actori precum Song Kang-ho, in rolul lui Nae-kyung, Jung-Jae Lee, in rolul printului Suyang, Yun-shik Baek, in rolul lui Kim Jong-seo, Jung-suk Jo, in rolul lui Paeng-heon.

spotlight

  • Spectacolul de teatru „EU nu contez!” pe scena CinemaPRO ,Joi 27 Februarie 2020 incepand cu ora 19:00. Spectacolul de teatru „EU nu contez!” pe scena CinemaPRO ,Joi 27 Februarie 2020 incepand cu ora 19:00.

    Turneul ARTfel continuă şi îşi propune să aducă spectacolul de teatru „EU nu contez!” pe scene noi ale României. După ce în ultimii ani a primit mii de aplauze, a stârnit zâmbete şi lacrimi, atât în ţară cât şi în capitala culturală a lumii, Paris, Turneul va ajunge in locaţii noi :
     
    Cinema Pro, Bucuresti în data de 27 Februarie  ora 19:00

  • AMANTA REVINE PE 27 MAI ORA 19:30 PE SCENA DE LA CINEMA PRO !!! AMANTA REVINE PE 27 MAI ORA 19:30 PE SCENA DE LA CINEMA PRO !!!

    AMANTA, una dintre cele mai iubite comedii a ultimilor ani revine pe scena CinemaPRO. Reprezentaţia va avea loc pe 27 mai, începând cu ora 19:30. Spectacolul, care s-a jucat până acum în toată ţara de peste 160 de ori cu un succes răsunător, aduce în atenţia publicului un text clasic rafinat, într-o interpretare inegalabilă.